Beşiktaş'tan Valencia Çıkarması: Önce Pereira, Şimdi Barragan - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'tan Valencia Çıkarması: Önce Pereira, Şimdi Barragan

Beşiktaş\'tan Valencia Çıkarması: Önce Pereira, Şimdi Barragan

Beşiktaş, Joao Pereira'dan sonra Valencia'nın esas sağ beki Antonio Barragan için de temaslara başladı.

09.01.2015 09:14  Güncelleme: 09:42

Alexander Milosevic'i renklerine bağlayıp stoper takviyesini yapan Beşiktaş, sağ bek transferi için de çalışmalarına hız verdi.

İKİ VALENCIALI TAKİP EDİLİYOR

Vatan'ın haberine göre; Valencia'da bu sezon hiç forma giymeyen Joao Pereira ile ilgili çalışmalar yaptığı bilinen siyah-beyazlıların, aynı takımın bu pozisyondaki ilk tercihi Antonio Barragan için de görüşmelere başladığı ortaya çıktı.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Bu sezon La Liga'da 16 maçta forma giyen Barragan, 1 gol attı, 1 de asist yaptı. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki futbolcu Valencia'da 4. sezonunu geçiriyor. 1.86 boyundaki oyuncu ligdeki son golünü, Valencia'nın geçtiğimiz hafta sonu Real Madrid'i 2-1 yendiği maçta kaydetti.

LİSTEYE BİR İSİM DAHA EKLENDİ

Öte yandan siyah-beyazlılar, Joao Pereira, Antonio Barragan, Maxi Pereira ve Martin Linnes'in olduğu transfer listesine bir yeni isim daha ekledi: Emil Krafth... Milosevic gibi İsveç Milli Takımı'nın formasını yeni yeni giymeye başlayan 20 yaşındaki Krafth, ülkesinde Helsingborg'da oynuyor. Kasım 2014'te sona eren İsveç Ligi'nde 28 maçta görev yapan Krafth 1 gol, 1 asist üretti. İsveç Milli Takımı'yla 3 kez maça çıkan 1.81 boyundaki futbolcunun kulübüyle sözleşmesi 2016 yılında sona erecek.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'tan Valencia Çıkarması: Önce Pereira, Şimdi Barragan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement