Beşiktaş'ta Gündem Stoperler! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Gündem Stoperler!

Beşiktaş\'ta Gündem Stoperler!

Yeni transferlere kadroda yer açmak için düğmeye basan yönetim, işe stoper hattından başladı.

08.06.2017 09:30

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına start vererek hedefindeki isimlerle görüşmeleri gerçekleştiren Siyah-Beyazlılar, bir yandan da takımdan gönderilecek isimleri belirlemeye başladı. Bu doğrultuda ilk olarak stoper hattından başlayan Beşiktaş Yönetimi, bu sezon sadece 1 lig maçında görev yapabilen Luiz Rhodolfo'yu Flamengo'ya gönderdi.

Fanatik'in haberine göre, Tecrübeli futbolcuyu 1.4 milyon Euro karşılığında satan Kara Kartal; kiralık sözleşmeleri sona erip takıma geri dönen; Alexander Milosevic ve Pedro Franco'yla da kesin olarak yolları ayırmayı planlıyor. Çin Ligi ekibi China Hebei Fortune'dan kiralanan Ersan Gülüm'le de devam etmeyi düşünmeyen yönetim, Atınç Nukan konusunda ise kararı teknik direktör Şenol Güneş'e bıraktı.

8'den 3'e düşebilir

Siyah-Beyazlılar, bu futbolcuların tamamıyla ayrılık kararı vermesi halinde mevcut durumda 8 olan stoper sayısı, 3'e düşecek. Eğer bu senaryo gerçekleşirse Kartal; Matej Mitrovic, Marcelo Guedes ve Dusko Tosic'e ek olarak en az 2 yeni stoper transferi yapacak.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Gündem Stoperler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement