Beşiktaş Quaresma İçin Kararını Verdi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Quaresma İçin Kararını Verdi

Beşiktaş Quaresma İçin Kararını Verdi

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Kalkavan, UEFA Avrupa Ligi'nde Perşembe günü deplasmanda oynanacak Olympiakos maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı.

07.03.2017 17:25

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Kalkavan, UEFA Avrupa Ligi'nde Perşembe günü deplasmanda oynanacak Olympiakos maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı.



"OLYMPIAKOS'TAN ÇOK DAHA İYİ TAKIMLARI GEÇERİZ"



Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Kalkavan, "Futbolcular zaten bu tip maçlara kendileri konsantre oluyor. Avantaj da olabilir dezavantaj da olabilir. Ama benim görüşüm biz kendi oyunumuzu oynarsak, biz oyunumuzu kabul ettirirsek, Olympiakos değil, onlardan çok çok daha iyi takımlara karşı turu geçme şansımız var" dedi.



KARDAK VE ADALAR MESELESİ



Kalkavan bu eşleşmede deplasman takımının taraftarıyla ilgili konulan yasak konusunda ise "Zaten şu anda bir takım sorunlar var. Bundan sebep kalkıp da orada taraftarımıza yapılacak bir şeyden dolayı taraftarımız tepki gösterebilir. Bundan sebep bir yazı geldi, " O zaman onların şeyircisi de gelemez" diye kabul ettikleri bir durum oldu" şeklinde konuştu.



"BİZ ONLARDAN DAHA İYİ BİR TAKIMIZ. ÇEYREK FİNALİ DÜŞÜNMEYE BAŞLADIK"



Hakan Kalkavan, "Benim gönlümde her zaman Beşiktaş'ın galip gelmesi var. Bir skor söylemeyeceğim ama en azından gol atmamız lazım. Biz daha iyi takımız onlardan. Umarım rövanşa avantajlı bir skorla döneriz. Çeyrek finali düşünmeye başladık" diye konuştu.



CENK TOSUN BELİRLEYİCİ OLUR MU?



Kalkavan Cenk'in performansı ile ilgili olarak, "İki tane santraforumuz var. İkisi de kendi Milli Takımlarının santraforları. Artık hoca hangisini tercih edecekse bu hocanın takdiri" dedi.



QUERASMA'YA CEZA GELECEK Mİ?



Quaresma'nın son maçtaki davranışı konusunda ise Kalkavan, "Hoca ile Quaresma bir baba oğul gibi. O söylenenlerin hepsi hikaye. Hocayla Quaresma arasında bir problem olmaz. Hoca'nın Quaresma'ya ihtiyacı var, Quaresma'nın hocaya ihtiyacı var. Hoca zaten böyle bir talepte bulunsa Yönetim Kurulu olarak değerlendiririz. Ama direkt olarak Başkan hocaya istersen ceza verebiliriz diye bir öneride bulunması Beşiktaş Kulübü'nde böyle bir şey mümkün değil" şeklinde konuştu.



ŞENOL GÜNEŞ İLE YENİ SÖZLEŞME KONUSU?



Kalkavan, "Hocamızın aklını hiç karıştırmayalım. Kendisi de bu konudan rahatsız oluyor. Hocayla bizim gönül bağımız var. Hoca bizden memnun biz hocadan memnunuz. Neden bu kadar uzatılıyor bu konu anlayamıyorum" ifadelerini kullandı.



LİG ŞAMPİYONLUĞU?



Kalkavan, "Biz kendi oyunumuzu oynayalım şampiyon olacağız. Önemli olan bizim oynadığımız oyun. Rakiplerimizden bilhassa Başakşehir arkamızdan geliyor. Ama sonuçta biz kazandığımız sürece zaten şampiyon olacağız. Sene sonunda mutlu sona ulaşacağız" dedi. Ajansspor

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Beşiktaş Quaresma İçin Kararını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement