Beşiktaş'ın genç yıldızı Emirhan İlkhan, 4.5 milyon euroya Torino'ya satıldı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın genç yıldızı Emirhan İlkhan, 4.5 milyon euroya Torino'ya satıldı

Beşiktaş\'ın genç yıldızı Emirhan İlkhan, 4.5 milyon euroya Torino\'ya satıldı

Beşiktaş, genç futbolcusu Emirhan İlkhan'ın 4.5 milyon euroya İtalya'nın Torino ekibine transfer olduğunu duyurdu. Siyah beyazlılar, İlkhan'nın başka kulübe satılması halinde net transfer gelirinin %15'i kadar pay sahibi olacak.

10.08.2022 09:23  Güncelleme: 09:33

Beşiktaş Kulübü, genç futbolcusu Emirhan İlkhan'ın 4.5 milyon euroya İtalya'nın Torino ekibine transfer olduğunu açıkladı. Siyah-beyazlılar, futbolcunun sonraki satışından %15 pay alacak.

Siyah-beyazlılardan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu için KAP'a yaptığı bildirim şöyle;"Profesyonel futbolcumuz Emirhan İlkhan'ın Torino F.C. S.P.A. Kulübü'ne kesin transferi konusunda; 4.500.000 Avro garanti bedel ve oyuncunun Torino F.C. S.P.A. ile sözleşmesi devam ederken bir başka kulübe kesin transferi halinde, net transfer gelirinin %15'inin Şirketimize ödenmesi, şeklinde anlaşma sağlanmıştır."

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın genç yıldızı Emirhan İlkhan, 4.5 milyon euroya Torino'ya satıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • süleyman hakan gökşen: tebrik ederim de, bazıları 1,5 maçta şöhret oluyor, bazıları da yeşermeden solup gidiyor, buna nasıl bir isim koyarsak koyalım ama en etkin olanı takdir-i İlahi... 0 0 Yanıtla

Advertisement