Beşiktaş'ın Şilili Oyuncusu Gary Medel: Avrupa Liginde Final Oynayacağımıza İnanıyordum - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Şilili Oyuncusu Gary Medel: Avrupa Liginde Final Oynayacağımıza İnanıyordum

Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Gary Medel, Malmö maçı sonrasında konuştu. Medel, "Avrupa'da final oynamak bir hayaldi ve bunu gerçekleştirebileceğimize inanıyordum ama final oynamak için buraları geçmeniz gerekiyor." dedi.

14.12.2018 00:38  Güncelleme: 00:39

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 6. maçında Beşiktaş, İsveç ekibi Malmö ile Vodafone Park'ta karşılaştı. Mücadeleyi Malmö 1-0 kazandı. Malmö'ye galibiyeti getiren golü 51. dakikada Antonnson kaydetti. Karşılaşmanın 65. dakikasında Ricardo Quaresma kırmızı kart gördü.

Maç sonunda konuşan Gary Medel şu ifadeleri kullandı:

Avrupa'da final oynamak bir hayaldi ve bunu gerçekleştirebileceğimize inanıyordum ama final oynamak için buraları geçmeniz gerekiyor. Bu akşam bunu yapamadık. Taraftarımızın önünde böyle bir sonuç almak üzücü.

"FUTBOL BÖYLE BİR OYUN"

İlk yarı iki tane çok net fırsatı değerlendiremedik. Onlar ikinci yarıda ilk pozisyonlarını gole çevirdiler. Futbol böyle bir oyun, kimseyi suçlamaya gerek yok.

Beşiktaş\'ın Şilili Oyuncusu Gary Medel: Avrupa Liginde Final Oynayacağımıza İnanıyordum

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Şilili Oyuncusu Gary Medel: Avrupa Liginde Final Oynayacağımıza İnanıyordum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • hakkı: hahaha hiç güleceğim yoktu yaaa bu kadro bu futbolcu topluluğu ve başta bencil karakter yoksunu q7 ile mi. dur dur hahahaha güldürme :))) 5 3 Yanıtla
  • gfgh: bir bjk taraftarı olarak medel sende iyi bir takıma git kendi kariyerine sıradan bir takımda oynayarak yakma bu takımdan cacık olmaz git ingiltereye yada ispanyaya bu şenol varken köy takımıyız fikret orman varken de açıklarını transferle kapatamayan bir forvet ortasaha alamayan zavallılar takımıyız 3 1 Yanıtla
  • Dobraadam: Güldüm.bu kadro ilk 4 e bile giremez ligde.Almeidanın 6 maçlık avrupa hediyesi bitti. 2 0 Yanıtla
  • ali: gel de gülme. 0 0 Yanıtla

Advertisement