Beşiktaş'ın Muhtemel 11'i - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Muhtemel 11'i

Beşiktaş\'ın Muhtemel 11\'i

Vodafone Arena'da saat 20.30'da başlayacak ve ATV'den naklen yayınlanacak dev maçı FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

05.02.2017 08:10

Vodafone Arena'da saat 20.30'da başlayacak ve ATV'den naklen yayınlanacak dev maçı FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Kariyerinde ikinci derbisine çıkacak Palabıyık'ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ile Serkan Olguncan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Yaşar Kemal Uğurlu olacak.



Tek maç eliminasyon sistemine göre oynanacak derbiyi kazanacak ekip çeyrek finale yükselecek. Normal sürede eşitlik bozulmazsa, 15'er dakikalık iki devre halinde uzatma bölümü oynanacak. Uzatmada da taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamazsa, çeyrek finalisti seri penaltı atışları belirleyecek.



Kupada, Kayserispor, Boluspor ve Darıca Gençlerbirliği'nin yer aldığı D Grubu'nu lider tamamlayan Beşiktaş; Amed Sportif Faaliyetler ve Menemen Belediyespor'un da bulunduğu C Grubu'nu Gençlerbirliği'nin ardından ikinci bitiren Fenerbahçe ile eşleşti.



Tek maç eleme sistemine göre oynanacak karşılaşmada Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında saha ve seyirci avantajını değerlendirerek turu geçmeye çalışacak.



Beşiktaş'ta kupa maçı öncesi Ömer Şişmanoğlu dışında sakat futbolcu bulunmuyor.



FENERBAHÇE'Yİ İLK KEZ KONUK EDECEK



Siyah-beyazlı takım, Fenerbahçe ile yapacağı kupa mücadelesiyle rakibini ilk kez Vodafone Arena'da konuk edecek.



Son olarak eski stadı BJK İnönü Stadı'nda bir lig mücadelesinde rakibini konuk eden Beşiktaş, 5 yılı aşkın bir süre sonra Fenerbahçe ile Dolmabahçe'de karşılaşacak. Beşiktaş, Dolmabahçe'de 3 Mart 2013'te sarı-lacivertli rakibini, Olcay Şahan'ın 90+3. dakikada attığı golle 3-2 mağlup etmişti.



VODAFONE ARENA'DA YENİLMEDİ



Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında Vodafone Arena avantajını değerlendirmeye çalışacak.



Geçen sezon sonlarında hizmete giren stadında şu ana dek 18 resmi karşılaşma yapan siyah-beyazlı ekip, rakiplerine boyun eğmedi. Bu maçlarda 13 galibiyet alan Beşiktaş, 5 karşılaşmayı beraberlikle tamamladı.



BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ



Siyah Beyazlı ekibin Fenerbahçe karşısına şu 11'le çıkması bekleniyor. Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Babel, Quaresma Talisca, Cenk



Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Muhtemel 11'i - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement