Beşiktaş'ın Japon Yıldızı Shinji Kagawa: Galatasaray Derbisi Zor Olacak - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Japon Yıldızı Shinji Kagawa: Galatasaray Derbisi Zor Olacak

Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Shinji Kagawa, Japon basınına açıklamalarda bulundu. Kagawa, "Zirveye 3 puan daha yaklaştık. Ancak Galatasaray derbisinin Ankaragücü maçından zor olacağı kesin." dedi.

29.04.2019 17:54

Beşiktaş'ın deneyimli oyuncusu Shinji Kagawa, Galatasaray derbisini yorumladı. Ankaragücü maçı sonrası Japon gazetecilerle sohbet eden Kagawa, Galatasaray maçının ligin kaderini belirleyeceğini söyledi, "Bu haftayı atlatmayı başardık ve 3 puan daha zirveye yaklaştık. Bu çok önemliydi. Ancak daha da önemlisi haftaya yapacağımız Galatasaray maçı. Ankaragücü maçından çok daha zor olacağı kesin.

"SERT BİR MAÇ OLACAK"

Her şeyden önce rakibimizin stadına gideceğiz, bu zor bir durum. Daha fazla mücadele etmeli, daha fazla efor sarf etmeliyiz. Sert bir maç olacak. Daha agresif davranmalıyız sahada. Eksiklerimizi kapatırsak, sıkıntılarımızı düzeltirsek, iyi bir şansımız olur. İşimizi iyi yaparsak 3 puanla dönebiliriz" dedi.

"LJAJİC İLE İYİ ANLAŞIYORUZ"

Kişisel performansını da değerlendiren Japon yıldız, "Bu aralar gollerimden uzak kaldım ama ben hep elimden geleni yapıyorum. Kalan 4 haftada gol ve asist katkısı vermeye devam etmek istiyorum. Ljajic ile de iyi anlaşıyoruz sahadayken, bu maçta da iyi bir iletişim kurduk" ifadelerini kullandı.

(Skorer)

Beşiktaş\'ın Japon Yıldızı Shinji Kagawa: Galatasaray Derbisi Zor Olacak

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Japon Yıldızı Shinji Kagawa: Galatasaray Derbisi Zor Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Kaos : Aynen öyle dün gece Terim hakeme yine ağlayınca gs yine on iki kişi oynayacak. 3 6 Yanıtla
  • baba: YENEN ŞAMPİYON OLUR. 8 1 Yanıtla
  • Ertaç: Konuşmayan bir sen kaldıydın şimdi tamamlandık 1 4 Yanıtla
  • ?: Kazanamazsak sampiyonluk gider kaybedersek besiktas 2. Olur biz de 3. Bitiririz. O yuzden kazanmaktan baska caremiz yok varmis yokmus bunlari birakalim artik biz napiyoruz kapanan takimlara neden zorlaniyoruz oyuncular neden ne yapacagini bilmiyor neden hala al gulum ver gulum defans da top ceviriyoruz artik hataya yer yok objektif olarak da yorum yapmam gerekirse besiktas gumbur gumbur geliyor hava ya girmisler oyuncular istekli hirsli bizimkiler oyle degil sorun bu biraz da bunu sormak lazim fatih terim hocam. 4 0 Yanıtla
  • Andsmero: Kral basar affetmez 0 2 Yanıtla

Advertisement