Beşiktaş'ın Faslı stoperi Romain Saiss Al-Sadd'a transfer oluyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Faslı stoperi Romain Saiss Al-Sadd'a transfer oluyor

Beşiktaş'ın yeni sezon kadro yapılanması çalışmaları devam ederken, Romain Saiss takımdan ayrılıyor. Katar Ligi ekiplerinden Al-Sadd, Beşiktaş ile 2.5 milyon euro artı bonus maddeler karşılığında anlaşma sağladı. Saiss, Al-Sadd ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 26 maça çıkan Saiss, 1 gol ve 2 asistlik performans sergilemişti.

19.07.2023 20:20  Güncelleme: 21:24

Yeni sezon kadro yapılanması için çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta takıma veda eden oyuncuların sayısı artmaya başladı. Siyah-beyazlıların Faslı stoperi Romain Saiss de takımdan ayrılıyor.

AL-SADD'A TRANSFER OLUYOR

Fransız basınından Foot Mercato'da yer alan habere göre, Katar Ligi ekiplerinden Al-Sadd, Romain Saiss transferi için Beşiktaş ile 2.5 milyon euro artı bonus maddeler karşılığında anlaşma sağladı.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Haberde, Katar ekibinin Saiss ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

BEŞİKTAŞ KARNESİ

33 yaşındaki Faslı stoper, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 26 mücadelede forma giydi. Saiss, bu maçlarda 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Gelen yok ama gidenler sıraya girdi! Beşiktaş'ta Romain Saiss de takımdan ayrılıyor
Beşiktaş\'ın Faslı stoperi Romain Saiss Al-Sadd\'a transfer oluyor
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Faslı stoperi Romain Saiss Al-Sadd'a transfer oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hamit Gündoğdu: Beşiktaş yıllardır yönetim zaafiyeti içerisinde ve bu sene tavan yaptı gibi... Bu Beşiktaş bu sene bırakın ilk dörde girmesini...sondan beşinci olur ve ligden düşmez... 1 1 Yanıtla

Advertisement