Beşiktaş'ın Elazığ'da Yaptırdığı Okul Açılıyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Elazığ'da Yaptırdığı Okul Açılıyor

Beşiktaş\'ın Elazığ\'da Yaptırdığı Okul Açılıyor

Beşiktaş Kulübü Kadın Aile ve Çocuk İstişare Heyeti tarafından yaptırılan ilköğretim okulunun açılış töreni için bugün Elazığ'a geldi.

19.10.2010 15:48

Elazığ'da 8 Mart'ta meydana gelen ve 52 kişinin öldüğü depremin ardından Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve eşi Revna Demirören ile Siyah- beyazlı kulubün yöneticileri, Beşiktaş Kulübü Kadın Aile ve Çocuk İstişare Heyeti tarafından yaptırılan ilköğretim okulunun açılış töreni için bugün Elazığ'a geldi.

Beşiktaş Kulübü Kadın Aile ve Çocuk İstişare Heyeti tarafından Elazığ'ın Kovancılar İlçesi'ne bağlı Çakırkaş Beldesi'nde yaptırılan 12 derslikli okulun açılışına katılmak üzere Elazığ'a gelen Devlet Bakanı Nafiz Özak, Beşiktaş Kulüp Başkanı Yıldırım ve eşi Revna Demirören ile kulüp yöneticilerini havalanında AK Parti Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya ve Vali Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve çok sayıda siyah beyazlı taraftar gurubu çiçeklerle karşıladı.

Yıldırım Demirören havaalanında yaptığı konuşmada, Beşiktaş'ın en büyük sosyal kulüplerden biri olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Burada gördüğümüz sıcak karşılama bizleri çok sevindirdi. Ben öncelikle Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum, bizlerle beraber geldiği için. Maalesef geçen sene yaşanan üzücü olaydan sonra Beşiktaş Kulübü Kadın Aile ve Çocuk İstişare Heyeti, burada yıkılan okuldaki öğrencilerimize yeni bir okul kazandırmak, eğitimlerine destek olmak istedi. Beşiktaş Kulübü sporla anılsa da, Türkiye'nin en büyük sosyal kulüplerinden birisidir. Bizler sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmek zorundayız. Onun için de burada, bugün ufak da olsa okulumuzun açılışını yapacağız. İnşallah ekibimizle birlikte genç neslimize bir katkımız olur."

"FENERBAHÇE'NİN OKULUNU BAŞBAKAN AÇACAK"

AK Parti Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya da, Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı Nihat Özdemir'in aynı bölgede 18 derslikli bir ilköğretim okulu yaptırdığını belirterek, bu okulun 7 Kasım tarihinde Başbakan Erdoğan'ın katılacağı bir törenle eğitime açılacağını söyledi.

Bakan Faruk Nafiz Özak ve Necati Çetinkaya havaalanında hacca gidecek vatandaşlarla da görüşerek iyi yolculuklar diledi. Kafile daha sonra havaalanından ayrılarak, karayoluyla Kovancılar İlçesi'nin Çakırkaş Beldesi'ne hareket etti.

Şahismail GEZİCİ-Gülbin YILDIZ/ELAZIĞ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Elazığ'da Yaptırdığı Okul Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement