Beşiktaş, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını tamamladı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmalarıyla gerçekleşti. Maçı izlemek üzere Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ve Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba da antrenmana katıldı. Beşiktaş, yarın Tüpraş Stadyumu'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak.

08.12.2023 20:35

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışması olarak gerçekleşti. Isınma koşuları ve 5'e 2 çalışmasıyla başlayan antrenman, taktik çalışmayla sona erdi.

Öte yandan antrenmanı Futbol Şube Sorumlusu ve Futbolu Temsilen Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar ile Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba izledi.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında, yarın saat 19.00'da Tüpraş Stadyumu'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement