Beşiktaş Eskişehir Virajında - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Eskişehir Virajında

Beşiktaş Eskişehir Virajında

Süper Lig'de düşme korkusu yaşayan Eskişehirspor'la, kazanarak tekrar liderliğe oturmak isteyen Beşiktaş karşı karşıya geliyor.

21.02.2015 23:17

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş, deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşıyor. Geçen hafta Gençlerbirliği'ni deplasmanda yenerek alt sıralarda nefes alan ancak hala düşme korkusu yaşayan Eskişehirspor maça galibiyet için çıkacak. Maç fazlasıyla liderliği kapan Galatasaray'dan koltuğu tekrar devralmak isteyecek Beşiktaş'ın da galibiyetten başka şansı yok.

ES-ES’TE TOKO ÜZÜNTÜSÜ

Siyah Kırmızılı takımda kritik maç öncesi eksikler göze çarpıyor. Orta sahanın önemli ismi Hürriyet Gücer, Beşiktaş’tan kiralanan Ömer Şişmanoğlu, Mirkan Aydın ve Jerry Akaminko’nun tedavileri sürüyor.

Gençlerbirliği galibiyetinde önemli rol oynayan Skibbe’nin gözde ismi Toko'nun dünkü antrenmanda adelesi çekti ve Beşiktaş maçında oynayamayacak.

Geçen haftadan sakatlıkları devam eden Ruud Boffin, Sezer, Diego, Mustafa Yumlu, Lawal ve Sissoko tamamen iyileşti ve Beşiktaş karşısında forma giyebilecekler.

Maç öncesinde Eskişehirspor’un üç önemli ismi Boffin, Causic ve Sissoko kart sınırındalar.

KARTAL’DA 4 EKSİK VAR

Beşiktaş'ta Eskişehirspor maçı öncesi Tolga Zengin, Alexander Milosevic, İsmail Köybaşı ve Cenk Tosun'un sakatlıkları bulunuyor.

7 FUTBOLCU SINIRDA

Beşiktaş'ta Eskişehirspor maçında oynaması muhtemel 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Demba Ba, Oğuzhan Özyakup, Serdar Kurtuluş, Necip Uysal, Gökhan Töre, Veli Kavlak ve Ramon Motta, Pazar günkü karşılaşmada da sarı kart gördükleri takdirde, 22. haftada Balıkesirspor ile Ankara'da oynanacak maçta cezalı duruma düşecek.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maç 1-1 bitti.

Zorlu karşılaşma Pazar saat 19.00’da Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynanacak.

MUHTEMEL 11’LEREskişehirspor:Boffin, Kamil, Sezgin, Diego, M.Yumlu, Özgür Çek, Causic, Lawal, Sissoko, Sezer, Funes Mori

Beşiktaş: Cenk, Serdar ,Pedro Franco, Ersan, Motta, Atiba, Tolgay, Gökhan Töre, Sosa, Kerim Frei, Demba Ba

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş Eskişehir Virajında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement