Beşiktaş Denizli Belediyespor'u Zorda Olsa Yendi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Denizli Belediyespor'u Zorda Olsa Yendi

Beşiktaş Denizli Belediyespor\'u Zorda Olsa Yendi

Bilecik’te oynanan U13 2. kademe Türkiye Futbol Şampiyonası, Beşiktaş ile Denizli Belediyespor arasında oynanan maç ile başladı.

04.07.2014 20:09

Bilecik'te oynanan U13 2. kademe Türkiye Futbol Şampiyonası, Beşiktaş ile Denizli Belediyespor arasında oynanan maç ile başladı.

Bilecik Edebali Stadyumu'nda oynana U13 Türkiye Futbol Şampiyonası 2. Kademe açılış maçında Beşiktaş, Denizli Belediyespor'u Oğuzhan Akgün attığı gol ile 1-0 yendi. Maçın 10. dakikasında sol kanattan Rıdvan Yılmaz'ın ortaladığı topu kafa ile ağlara gönderen Oğuzhan Akgün takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu dakikadan sonra karşılıkla ataklarla geçen ilk yarı bu skorla bitti. İkinci yarıya dengeli başlayan her iki takım da karşılıklı pozisyonları gole çeviremedi. Denizli Belediyespor maçın sonlarına doğru bulduğu atakları gole çeviremezken, maç bu skorla sona erdi. Maçın en iyileri Beşiktaş'tan 11 numaralı futbolcu Oğuzhan Akgün ile Denizli Belediye spordan 10 numaralı futbolcu Emre Oymak oldu.

Bu maçın ardından gurubun diğer bir karşılaması olan Göztepe ile Altınorduspor maçı ile müsabakalar devam ediyor. Maç sonunda Beşiktaşlı taraftarlar her iki takımın soyunma odasına giderek, futbolcu ve yöneticilere baklava ikramında bulundu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş Denizli Belediyespor'u Zorda Olsa Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement