Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı için hazır - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı için hazır

Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı için hazır

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de 16. hafta erteleme maçında deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor müsabakasının hazırlıklarını tamamladı. Takım, antrenmanla son hazırlıklarını yaparken, Necip Uysal ise sakatlığı nedeniyle kadroya alınmadı. Beşiktaş, maç için özel bir uçakla Rize'ye hareket etti.

08.01.2024 14:07

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de 16. hafta erteleme maçında deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor müsabakasının hazırlıklarını, bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde, Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışması olarak gerçekleşti. İdman, ısınma ve koordinasyon koşularıyla başladı. 5'e 2 çalışmasıyla devam eden antrenman, taktiksel çalışmayla sona erdi.

Öte yandan, Kasımpaşa ile oynanan karşılaşmada geçirdiği kafa travması nedeniyle takip ve sahaya dönüş süreci devam eden Necip Uysal, Rizespor maçının kadrosuna alınmadı.

Siyah-beyazlılar, deplasmandaki Çaykur Rizespor maçı için bugün saat 15.00'te Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Rize'ye giderek kampa girecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı için hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement