Beşiktaş Bitti, İşte Yeni Takımı! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Bitti, İşte Yeni Takımı!

Beşiktaş Bitti, İşte Yeni Takımı!

Şampiyonluk yolunda başarılı bir grafik çizen Şenol Güneş'in öğrencileri, Süper Lig zirvesinde ve mutlular.

20.03.2016 18:01

Şampiyonluk yolunda başarılı bir grafik çizen Şenol Güneş'in öğrencileri, Süper Lig zirvesinde ve mutlular. Ancak takım içerinde forma bulamamaktan dolayı ayrılmayı planlayan isimler de var. Bu isimlerin başında ise Ramon Motta var.

Kafasında Beşiktaş'ı bitiren Ramon Motta, Antalyaspor ile görüşecek.

Formasına hasret kaldı

2013 yılında Brezilya devi Corinthians'tan transfer edilen Ramon Motta, Şenol Güneş'in gelişiyle formasına hasret kaldı.

Şenol Güneş önce Gençlerbirliği'nden sezon başında transfer edilen Tosic'i ardından da sakatlıktan dönen İsmail Köybaşı'nı sol bek pozisyonunda denedi. Güneş istediği performansı İsmail Köybaşı'ndan aldı ve Tosic bile ilk 11 yüzünü göremedi.

İsmail Köybaşı'nın yakaladığı form ve özel hayatındaki çalkantılar ile de gündemden düşmeyen Motta, Güneş'in gözünden düştü.

İmza için Antalya'ya gitti

Ramon Motta, takımda ikinci yedek durumuna düşmesinin ardından ayrılma kararı aldı.  Motta ile görüşmek isteyen ilk takım da Türkiye'den çıktı.

Eto'o'nun gelişiyle adeta gövde gösterisi yapan Antalyaspor, güçlü bir kadro kurmak istiyor. Gözlerini Türk devlerine diken Antalyaspor'da ilk hedef Ramon Motta.

Kesin olarak Beşiktaş'tan ayrılma kararı alan Motta, Antalya'ya gitti. Antalyaspor başkanı Gültekin Gencer ile görüşecek olan Motta, anlaşmanın sağlanması durumunda ön protokol imzalayacak.

Antalyaspor'da savunma hattının soluna düşünülen Ramon Motta, Beşiktaş formasıyla 53 maçta forma giydi ve 3 gol attı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Beşiktaş Bitti, İşte Yeni Takımı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement