West Ham United, Lescott İçin 24 Milyon Pound Teklif Etti - Son Dakika
Spor

West Ham United, Lescott İçin 24 Milyon Pound Teklif Etti

West Ham United, Lescott İçin 24 Milyon Pound Teklif Etti

Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Beşiktaş'ın da ilgilendiği Joleon Lescott için 24 milyon Pound bonservis teklifinde bulundu.

31.01.2014 16:37  Güncelleme: 16:50

Ada’da transferin son gününde West Ham United’ın Joleon Lescott için yaptığı inanılmaz teklifle çalkalanıyor. Daily Mail'ın haberine göre; stoper arayışlarını sürdüren West Ham United, Manchester City’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 31 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusunun bonservisi için 24 milyon pound teklif etti.

SON KARAR CITY'NİN

Gazeteye konuşan West Ham United Menajeri Sam Allardyce, İngiliz oyuncuyla ilgilendiklerini doğruladı. Allardyce, City’nin izin vermesi halinde oyuncu transfer etmek istediklerini söyledi.

Manchester City yönetiminin, sezon sonu sözleşmesi bitecek Lescott için acilen bir toplantı yapacağı dile getirildi.

BEŞİKTAŞ’TA LESCOTT ÜZÜNTÜSÜ

Ara transferdeki sessizliğini Jermain Jones'u alarak bozan Beşiktaş'ta gözler stoper transferine çevrildi. Devre arasında, Beşiktaş'ın en çok uğraş verdiği transfer çalışması olan Lescott için City'den gelen haber sonrasında yönetimin bu transferden tamamen vazgeçtiği ifade edildi.

GÜNDEMDE ZACCARDO VAR

Stoper arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılar rotasını İtalya'ya çevirdi. Kulübe yakın kaynaklara göre, Milan'ın 32 yaşındaki tecrübeli ismi Cristian Zaccardo’yla görüşmelerini sürdüren Beşiktaş bu transferi en kısa sürede sonuçlandırmak istiyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor West Ham United, Lescott İçin 24 Milyon Pound Teklif Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement