Beşiktaş'a 'Arena' Vetosu! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'a 'Arena' Vetosu!

Beşiktaş\'a \'Arena\' Vetosu!

İnönü Stadı'nın yapımı sırasında maçlarını Türk Telekom Arena'da oynamak isteyen Beşiktaş'ın bu talebini sarı-kırmızılı taraftarlar veto etti! Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Refik Arkan'ın Sporx.com'a yaptığı "Bize şu ana kadar tek bir"...

14.04.2012 10:15

İnönü Stadı'nın yapımı sırasında maçlarını Türk Telekom Arena'da oynamak isteyen Beşiktaş'ın bu talebini sarı-kırmızılı taraftarlar veto etti!

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Refik Arkan'ın Sporx.com'a yaptığı "Bize şu ana kadar tek bir başvuru olmadı, başvuru olursa kendi programımız dahilinde değerlendirebiliriz" açıklamasının ardından sarı-kırmızılı taraftarlar kulübü e-mail ve faks yağmuruna tuttu. İnternette e-mail kampanyası başlatan ve sarı-kırmızılı kulübü e-mail yağmuruna tutan Galatasaraylı taraftarlar, sosyal medya da Beşiktaş'ın Türk Telekom Arena'da oynama fikrine büyük bir tepki gösterdi. Galatasaray Yönetimini, "Beşiktaş, Arena'da oynarsa kombine almayız" şeklinde protesto eden sarı-kırmızılılar Ultraslan Genel Koordinatörü Oğuz Altay'ın mikro blog sitesi twitterda yaptığı açıklamalara da büyük tepki gösterdi. Öğlen saatlerinde Beşiktaş'ın TT Arena'da oynamasına sıcak bakabileceklerini ve sarı-kırmızılı yönetimin kararına saygı gösterilmesi gerektiğini belirten Altay, tüm Galatasaraylı taraftarların büyük tepkisini çekti. Kısa bir süre sonra sözlerinin yanlış anlaşıldığını dile getiren Altay, "Türk Telekom Arena, Galatasaray'ındır" şeklinde bir sözle sarı-kırmızılı taraftarların gönlünü aldı. Bir kısım Galatasaray taraftarı Beşiktaş'ın Türk Telekom Arena'da oynamasına kesin olarak veto ederken; bir kısım Galatasaray taraftarı ise siyah-beyazlı takımın Arena'da oynamasının Galatasaray'a bir gelir kapısı olacağı fikrinde birleşiyor.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'a 'Arena' Vetosu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement