Berbatov: Beni Monaco'ya Evra Sattı - Son Dakika
Spor

Berbatov: Beni Monaco'ya Evra Sattı

Berbatov: Beni Monaco\'ya Evra Sattı

Falcao'nun sakatlanmasıyla transferin son günüde soluğu Monaco'da alan Dimitar Berbatov, tercihinde Evra'nın önemli bir rol oynadığını söyledi.

05.02.2014 14:00

Transferin son gününde Fulham'dan Monaco'ya geçiş yapan Bulgar golcü Dimitar Berbatov, Manchester United'dan takım arkadaşı Patrice Evra'nın bu transferde büyük payı olduğunu ifade etti.

2008-2012 yılları arasında Evra ile Kırmızı Şeytanlar'da koşturan Berbatov, FIFA'ya verdiği demeçte "Arkadaşım Evra, Monaco'yu sürekli övüyordu. Evra'yı çok uzun süre dinledim. Monaco da bana teklif yapınca 'neden olmasın' dedim. Ben de yeni bir macera arıyordum." dedi.

Takımın teknik patronu Claudio Ranieri ile ilgili de konuşan Berbatov, "Ranieri de İngiltere'den tanıdık bir yüz. Kararım da bu da etken oldu. Daha önce Fransa'da hiç oynamadım, ancak burada güzel futbol oynandığını düşünüyorum. Yeni bir tecrübe ve yeni bir macera olacak. Yeni takım arkadaşlarımla birlikte idmanlara da çıktım ve çok yetenekli oyuncular olduklarını gördüm." diye konuştu.

FALCAO'NUN YERİNE GELMEDİM

33 yaşındaki golcü kimsenin yerini doldurmaya gelmediğini de belirtti ve "Ben buraya Falcao'nun yerini doldurmaya gelmedim. Forvet ya da forvet arkası oynayabilirim. Amacım gol atmak ve attırmak ve takımımın kazanmasını sağlamak." ifadelerini kullandı.

Berbatov, bu sezon sadece 5 gol atabildi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Berbatov: Beni Monaco'ya Evra Sattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement