Benzema'ya Yeni Şok! Kara Para... - Son Dakika
Spor

Benzema'ya Yeni Şok! Kara Para...

Benzema\'ya Yeni Şok! Kara Para...

Olympique Lyon forması giyen Mathieu Valbuena'ya şantaj yaptığı gerekçesiyle ifade veren ve bu suçunu kabul eden Fransız futbolcu, şimdi çok daha büyük bir suçlama ile karşı karşıya. Fransız gazetesi Liberation'ın Cuma günkü baskısının manşetinde, 'Air Cocaine' adlı uyuşturucu kaçakçılığı ve kara para aklama operasyonu kapsamında Benzema'nın ifade vereceği belirtildi.

18.03.2016 12:18

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Olympique Lyon forması giyen Mathieu Valbuena'ya şantaj yaptığı gerekçesiyle ifade veren ve bu suçunu kabul eden Fransız futbolcu, şimdi çok daha büyük bir suçlama ile karşı karşıya.

Fransız gazetesi Liberation'ın Cuma günkü baskısının manşetinde, 'Air Cocaine' adlı uyuşturucu kaçakçılığı ve kara para aklama operasyonu kapsamında Benzema'nın ifade vereceği belirtildi.

Manşetin detay kısmında verilen bilgilere göre; 'Air Cocaine' adlı operasyonda Benzema'nın herhangi bir uyuşturucu kaçakçılığı ve kara para aklama olayına dahil olduğu için değil, sadece tanık sıfatıyla ifadesinin alınacağının altı çizildi.

bennnn7

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Benzema'ya Yeni Şok! Kara Para... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement