Bento: Ronaldo Ne Zaman Döner Bilemiyoruz... - Son Dakika
Spor

Bento: Ronaldo Ne Zaman Döner Bilemiyoruz...

Bento: Ronaldo Ne Zaman Döner Bilemiyoruz...

Portekiz'de Cristiano Ronaldo'nun sakatlık bilmecesi devam ediyor.

07.06.2014 12:05

Portekiz #39;in teknik patronu Paulo Bento, Real Madridli yıldızı Cristiano Ronaldo #39;nun sakatlıktan ne zaman döneceği hakkında kesin bir açıklama yapmakta güçlük çekiyor.

2014 Dünya Kupası #39;nda ilk maçını 9 gün sonra 16 Haziran #39;da Almanya #39;ya karşı oynayacak olan Portekiz #39;de tecrübeli hücumcunun sakatlığı teknik ekibi endişelendirmeye devam ediyor.

Tendonlarından ve kasığından iki ayrı sakatlığı bulunan Ronaldo #39;nun durumu hakkında konuşan Bento, ldquo;Ne zaman oynayabileceği kararını verirken onu herhangi bir oyuncudan farklı tutmayacağız. Şu an durumu hakkında konuşamayacağım, ancak antrenman yapmaya hazır olduğu an açıkalamayı da yapacağız. rdquo; dedi.

Almanya maçını iple çektiklerini söyleyen Bento, ldquo;Ronaldo olsun ya da olmasın Almanya maçı için hazırlıklarımız devam ediyor. Ronaldo #39;nun bu maçta oynama şansı bana, doktorlara ve oyuncuya bağlı. Ancak Ronaldo bizim tek silahımız değil. Ancak medyanın da görüşlerini değiştiremeyeceğimi biliyorum. Biz çalışmaya devam edeceğiz. Takımdaki tek sıkıntımız Ronaldo #39;nun aramıza ne zaman katılabileceği sorusudur. rdquo; ifadelerini kullandı.

Portekiz #39;de Ronaldo #39;nun yanı sıra Raul Meireles ve Pepe #39;nin de sakatlıkları devam ediyor. Üç isim de Meksika karşısında forma giyemedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Bento: Ronaldo Ne Zaman Döner Bilemiyoruz... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement