Bekir İrtegün ve Pierre Webo Yeni Sezon Formalarını İmzaladı - Son Dakika
Spor

Bekir İrtegün ve Pierre Webo Yeni Sezon Formalarını İmzaladı

Bekir İrtegün ve Pierre Webo Yeni Sezon Formalarını İmzaladı

Fenerbahçeli futbolcular Bekir İrtegün ve Pierre Webo, yeni sezon formalarını imzalamak üzere sarı-lacivertli taraftarlarla bir araya geldi.

11.08.2014 16:10  Güncelleme: 16:35

Fenerbahçeli futbolcular Bekir İrtegün ve Pierre Webo, yeni sezon formalarını imzalamak üzere sarı-lacivertli taraftarlarla bir araya geldi.

Sarı-lacivertli futbolcular Bekir İrtegün ve Pierre Webo, Metro City AVM Fenerium mağazasında düzenlenen imza gününde taraftarlarla bir araya geldi. Uzun kuyrukların oluştuğu etkinlikte taraftarlar formalarına, atkılarına, çanta ve bardaklarına imza attırıp, sarı-lacivertli futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bekir İrtegün ve Pierre Webo, imza gününde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

BEKİR İRTEGÜN: "FENERBAHÇE HER DURUMDA BÜTÜNLEŞEBİLEN BİR CAMİA"

Sarı-lacivertli futbolcu Bekir İrtegün belirli aralıklarla, belirli yerlerde taraftarlarla buluştuklarını belirterek, "Açıkçası burada olmaktan çok mutluyum. Daha önce bu organizasyonda yer almış arkadaşlarımız da bu duyguyu yaşamışlar. Buraya formalarını imzalatmaya gelen taraftarlarımız mutlu oluyor. Onları mutlu ettiğimiz için biz de mutlu oluyoruz. Fenerbahçe camiası her durumda taraftarıyla bütünleşebilen bir camia. Biz bunu futbolcular olarak her zaman hissettik. Bu sene satışa sunulan formalarımız çok güzel. Formaların çok büyük ilgi gördüğü yönünde haberler geliyor. Bu da bizi taraftarlara karşı daha sorumlu hale getiriyor. Biraz da yükümüzü ağırlaştırıyor açıkçası ama biz bunun altından kalkıyoruz. Bazı sıkıntılarımız var, bunlar gerçek. Ama biz takım olarak sıkıntılı anlarda birbirimize kenetlenmeyi çok iyi beceren bir camiayız. Her türlü zorluğun üstesinden bu zamana kadar geldik. Bundan sonra da geleceğimizi düşünüyorum. Kalan sürede çok iyi çalışıp lige hazır hale geleceğiz. Sabahki antrenmanda da arkadaşlarımın nasıl çalıştığını gördüm. Aslında çok sıcak olaylar yaşıyoruz ama motivasyonumuzu kaybetmiyoruz. Sizden tek ricam bazı kesimlerde bizi bölmeye çalışan insanlar var bunu yapmasınlar. Zaten başaramazlar ama en azından böyle bir şey yapmaya çalışmasınlar. Bizim en büyük özelliğimiz iyi de oynasak kötü de oynasak zor günde bütünleşip bir arada olmamızdır" şeklinde konuştu.

WEBO: "BİZİM İÇİN TARAFTARLARIMIZIN ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK"

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Pierre Webo da, burada bulunmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Kulübümüzün böyle bir organizasyon, böyle bir etkinlik yapması çok güzel. Biz oyuncular olarak burada olmaktan mutluyuz. Taraftarımızla bugün burada olduğum için gurur duyuyorum. Onlara bu şekilde daha yakın olma fırsatı buluyoruz. Her zaman söylüyoruz; biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin diğer üyeleriyle de burada olduğumuz için çok mutluyuz. Bizim için taraftarlarımızın önemi çok büyük. Biz sahada oynarken onların bizim arkamızda bir itici güç olmaları çok büyük bir motivasyon. Formamızda reklam olmayan bir yılda bizim en büyük sponsorumuz olma görevini üstlenmiş olmaları teşekkürü hak ettiklerini gösterir. Onlara bir kez daha hem sahada verdikleri destekten ötürü hem de bu tip organizasyonlarda bizimle oldukları için teşekkür ediyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bekir İrtegün ve Pierre Webo Yeni Sezon Formalarını İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement