Bayrampaşaspor Kulübü Kahvaltıda Biraraya Geldi - Son Dakika
Spor

Bayrampaşaspor Kulübü Kahvaltıda Biraraya Geldi

Bayrampaşaspor Kulübü Kahvaltıda Biraraya Geldi

Bayrampaşa Spor Kulübü kahvaltıda bir araya geldi.
Bayrampaşaspor yöneticileri ve teknik heyeti, Bayrampaşa Spor Kulübü Başkanı ve AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kahraman ile kahvaltıda bir araya geldi.

06.11.2013 15:51

Bayrampaşa Spor Kulübü kahvaltıda bir araya geldi.

Bayrampaşaspor yöneticileri ve teknik heyeti, Bayrampaşa Spor Kulübü Başkanı ve AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kahraman ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda konuşan Ali Kahraman, geçmişten ışık alıp geleceği tasarlamaya ve Bayrampaşa'ya büyük hizmetler yapmaya talip olduğunu söyledi.

Bayrampaşaspor Başkanı ve Bayrampaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kahraman, Bayrampaşa Spor Kulübü'nde 5 yıl yöneticilik ve başkanlık yaptığını hatırlatarak, "Kulüp Başkanlığım sürecinde, 2012-2013 sezonunda mütevazi bir kadromuz olmasına ve düşmemeye oynayacağımız yönündeki genel kanaate rağmen, ekip ruhu ve fair-play mantığı ile hareket edip, olağanüstü bir gayret ortaya koyarak takımımızın 2. Lig Play-Off'a çıkmasını başarıyla sağladık. Sporun içerisinde olan birisi olarak, insan eğitimi ve sağlığında sporun ve özellikle de futbolun büyük bir öneminin olduğuna inanıyorum. Ülkemizde, öğretim alanında büyük mesafeler alınmasına rağmen, eğitim ve gençlik konularında maalesef ciddi projeler üretilerek hayata geçirilememiştir. Sporun eğitimdeki önemini bilerek bu konuda geniş kitlelere yönelik projeler gerçekleştirmek istiyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bayrampaşaspor Kulübü Kahvaltıda Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement