Bayraktar'dan "Kura" Değerlendirmesi - Son Dakika
Spor

Bayraktar'dan "Kura" Değerlendirmesi

Bayraktar\'dan "Kura" Değerlendirmesi

Orduspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, Spor Toto 2. Lig’de dün çekilen kuraları değerlendirerek, "Grubumuzdaki takımların bir çoğunu tanıyorum.

08.07.2015 15:31

Orduspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, Spor Toto 2. Lig'de dün çekilen kuraları değerlendirerek, "Grubumuzdaki takımların bir çoğunu tanıyorum. Kimileri 'kırmızı grup daha kolay' dese de sonuçta diğer grupta yeni düşmüş iki takım bulunuyor. Ben grupları ayrıştırmıyorum, ikisini de aynı zorlukta görüyorum" dedi.

Spor Toto 2. Lig'de kuralar çekildi. Çekilen kuraların ardından Orduspor Beyaz Grup'ta yer aldı. Çekilen kura sonucu Orduspor'un bu gruptaki rakipleri Anadolu Üsküdar 1908, Bandırmaspor, Bayrampaşa, BUGSAŞ Spor, Fethiyespor, Hacettepespor, Hatayspor, İstanbulspor, Kahramanmaraşspor, Kırklarelispor, Konya Anadolu Selçukspor, Menemen Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Pazarspor, Pendikspor, Sarıyer, Ümraniyespor oldu. Çekilen kuraları değerlendiren Orduspor'un yeni teknik direktörü Sinan Bayraktar, iki grubunda zorluk derecesinin aynı olduğunu ve hangi ligde olunursa olunsun her maçın zor geçtiğini söyledi. İki grubunda dengeli takımlardan oluştuğunu ifade eden Bayraktar, zorlu bir lig maratonunun kendilerini beklediğini belirtti.

"İSTANBUL DEPLASMANLARINI KAZANMAK İSTİYORUZ"

Kura sonucu Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta birçok İstanbul takımının olmasının kendileri için bir avantaj olmasını istediklerini dile getiren Bayraktar, "İstanbul'da birçok Ordulu yaşıyor. Öncelikle bizim Ordu'da bir seyirci potansiyelimiz var. İnanıyorum ki seyircilerimiz tekrardan toparlanıp hem içeride hem dışarıda bize destek vereceklerini düşünüyoruz. Sıkıntılı bir tablo var ancak bunun üzerine çıkmalıyız. Biz iyi olduktan sonra karşı takım iyi veya kötü bunu ayırt etmem. Orduspor sahaya kazanmak için çıkar. İstanbul maçlarının bizim için kazanma maçları olmasını istiyorum" diye konuştu.

"BU TAKIMA OYUNCU LAZIM"

Takımla yarın ilk antrenmanına çıkacağını ve buna göre düşüncelerinin netleşeceğini aktaran Sinan Bayraktar, kesinlikle transferin gerekli olduğunu ifade etti. Şuan için yönetimin transfer tahtasını açmak için uğraş verdiğine değinen Bayraktar, "Yarından itibaren 31 kişilik bir oyuncu grubu ile çalışmalarımıza başlayacağız. Bu oyuncularımız ikinci yarı bu takımda oynayan oyuncular. Onlarla burada bir hafta çalışma yapacağız, onları yakından görme şansımız olacak. Geçtiğimiz yıl sezonun ikinci yarısında Orduspor'un maçlarını takip etmeye çalıştım. Bunları tekrardan izleyip yorumlayarak planlama yapacağız. Bunların dışında bizim kesinlikle transferi aşmamız lazım. Yönetimimiz o noktada zaten çalışmalarını devam ettiriyor. Şuan için en önemli işimiz transfer tahtasını açmak, bu durumu hallettikten sonra iyi bir kadro kuracağımızı düşünüyorum. Öncelik olarak takımı görmem gerekiyor. Ancak sokaktaki herkeste biliyor ki bu takıma oyuncu lazım. Takımın son 3-4 ayına baktığımızda oyuncu almamızın gerekli olduğunu görüyoruz" ifadelerini kullandı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bayraktar'dan 'Kura' Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement