Bayern Münih-Eintracht Braunschweig: 2-0 - Son Dakika
Spor

Bayern Münih-Eintracht Braunschweig: 2-0

Bayern Münih-Eintracht Braunschweig: 2-0

Bundesliga'da liderliğini sürdüren Bayern Münih, sahasında konuk ettiği Eintracht Braunschweig karşısında ilk yarıda bulduğu gollerle üç puana uzandı.

30.11.2013 19:31  Güncelleme: 20:06

Favori takımların rahat kazandığı ortada gözüken maçlarında beraberlikle tamamlandığı karşılaşmalardan en dikkat çekeni 8 golün atıldığı Hoffenheim - Werder Bremen mücadelesi oldu.

Bayern zorlamadı

Haftaya en yakın takipçisi Bayer Leverkusen'in 4 puan önünde namağlup zirvede giren Bayern Münih Allianz Arena'da konuk ettiği Eintracht Braunschweig'ı Arjen Robben'in 2. ve 30. dakikalarda attığı gollerle 2-0 yendi ve galibiyet serisini 6 maça çıkardı.

Bayern Münih-Braunschweig maçının tüm detayları için tıklayın...

Leverkusen lige iyi döndü

Hafta içinde Şampiyonlar Ligi grup maçında sahasında aldığı 5-0'lık Manchester United yenilgisiyle şok yaşayan Bayer Leverkusen Bay Arena'da ağırladığı ligin galibiyetle tanışamayan tek takımı olan Nurnberg'i 3-0 mağlup etti. Evinde oynadığı 8. maçında 7. galibiyetini alan Bayer'e 3 puanı getiren goller 36. ve 77. dakikalarda Son Heung-Min ve 48. dakikada Stefan Kiessling'den geldi.

Bayer Leverkusen- Nürnberg maçının tüm detayları için tıklayın...

Dortmund toparlanıyor

Hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Napoli karşısında kazanarak 2'si lig biri Şampiyonlar Ligi olmak üzere 3 maçlık yenilgi serisine son veren Borussia Dortmund 14. haftada Mainz'a konuk oldu. İlk devresi 0-0 biten maçın 70. dakikasında Pierre Aubameyang ile öne geçen Dortmund'a 74. dakikada Maxim Choupo-Moting'in penaltısıyla cevap veren Mainz skora eşitliği getirse de 79. ve 90. dakikalarda Robert Lewandowski penaltıdan attığı gollerle takımına galibiyeti getiren isim oldu. Dortmund aldığı 3 puanla lider Bayern'in 7 puan gerisinde 3. basamaktaki yerini korudu.

Mainz-Borussia Dortmund maçının tüm detayları için tıklayın...

Gol düellosundan galip çıkmadı

Bundesliga'da 14. haftanın şu ana kadar tamamlanan karşılaşmaları içinde en gollü mücadele Hoffenheim ile Werder Bremen arasındaydı. Sejad Salihovic'in 12. ve 18. dakikalarda penaltıdan kaydettiği gollerle öne geçen Hoffenheim'a, ilk yarının son dakikalarında Eljero Elia ve Aaron Hunt'ın penaltısıyla cevap veren Werder Bremen devre arasına 2-2'lik beraberlikle girdi. İkinci yarıya da etkili başlayan ev sahibi Hoffenheim 49. dakikada Kevin Volland ve 53. dakikada Kai Herdling'in golleriyle yine 2 farklı üstünlük yakalasa da Werder bir kez daha geri gelmeyi başardı ve 59. dakikada Nils Petersen, 90. dakikadaysa Philip Bargfrede'nin golleriyle deplasmandan 1 puanla ayrıldı.

Hoffenheim-Werder Bremen maçının tüm detayları için tıklayın...

Berlin'de gol sesi çıkmadı

Haftanın şu ana kadar gol sesi çıkmayan tek mücadelesi Hertha Berlin ile Augsburg arasında oynandı. Bu sonuçla Hertha Berlin evinde, Augsburg ise deplasmanda ilk beraberliğini aldı.

Hertha Berlin-Augsburg maçının tüm detayları için tıklayın...

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Bayern Münih-Eintracht Braunschweig: 2-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement