Bayern İşi Rövanşa Bıraktı: 0-0 - Son Dakika
Spor

Bayern İşi Rövanşa Bıraktı: 0-0

Bayern İşi Rövanşa Bıraktı: 0-0

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih, deplasmanda karşılaştığı Shakhtar Donetsk ile 0-0 berabere kaldı, işi rövanşa bıraktı.

18.02.2015 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Bayern Münih deplasmanda Shakhtar Donetsk ile karşılaştı.

Lviv Arena'da oynanan karşılaşma baştan sona çekişmeye sahne oldu.

SHAKHTAR EV SAHİBİYDİ AMA...

Shakhtar, Donetsk şehrinde savaş koşulları olduğu için kendi stadyumundan tam 1200 kilometre uzaktaki Lviv şehrinde, taraftar desteğinden uzak bir şekilde maça çıktı.

Maç boyunca topa hakim olan taraf tartışmasız Bayern Münih'ti. Shakhtar'a sadece 1 isabetli şut şansı tanıyan Bayern Münih, kaleye çektiği şutlarda isabet bulmakta güçlük çekti. Ancak, topu hızlıca kazanmak için sürekli yakın pres yapan Bayern, sık sık faul de yaptı.

Bayern, ilk dakikalarda baskısını kurarken, henüz 2. dakikada Robben ile ilk tehlikeyi yarattı. Bayern, 3-3-4 gibi ilginç bir taktikle sahaya yayılırken, topa sürekli hakim oldu, kaptırdığı anlarda ise ani preslerle topu geri kazandı. Thomas Müller, ilk yarı içinde iki net fırsattan yararlanamazken, Shakhtarlı futbolcular Bayernliler'i ancak faullerle durdurabildi.

XABI ALONSO KIZARDI!

Şampiyonlar Ligi'ndeki 100. maçına çıkan Xabi Alonso ilk sarısını 24.dakikada gördü. Bayern Münih'in İspanyol orta sahası maçın 65.dakikasında da ikinci sarıyı görünce oyundan atıldı.

Bu dakikadan sonra da deplasmanda alınacak beraberliğin avantajını kaçırmak istemeyen Bayern, daha kontrollü oynadı. Kalesinde gol görmeyen Bayern Münih, Ukrayna deplasmanından beraberlikle ayrıldı ve işi rövanşa bıraktı.

Rövanş için yine avantajlı durumda olan Alman temsilcisi, Münih'te oynanacak maçta ev sahibi olmanın avantajını kullanmaya çalışacak ve galibiyet arayacak.

9 SARI KART ÇIKTI!

Sert geçen mücadelede İspanyol hakem Alberto Undiano Mallenco, tam 9 kez sarı karta baş vurdu.

İki takım arasındaki ikinci maç 11 Mart'ta Bayern Münih'in sahası Allianz Arena'da oynanacak.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Bayern İşi Rövanşa Bıraktı: 0-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement