Bayern'e Sakatlık Şoku! - Son Dakika
Spor

Bayern'e Sakatlık Şoku!

Bayern\'e Sakatlık Şoku!

Bayern München'in tecrübeli file bekçisi, hazırlık maçında ciddi bir sakatlık geçirdi.

08.10.2014 12:01

Sezon başında Liverpool'dan 3 Milyon Euro bonservis bedeliyle Bayern'e transfer olan Pepe Reina, yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Bayern München kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, hazırlık maçında sakatlanan 32 yaşındaki file bekçisinin sol baldırında problem meydana geldiği bildirildi.

İspanyol eldivenin yokluğunda, 1. kaleci Manuel Neuer'in arkasında Tom Starke yedek beklemeye başlayacak.

Geçen sezon Liverpool tarafından Napoli'ye kiralanan Pepe Reina, Serie A'da 30 maçta görev almış ve 10 maçı gol yemeden tamamlamıştı.

Üst üste 8 sezon Liverpool kalesini koruyan tecrübeli eldiven, geçen yaz Sunderland'den 9 Milyon Pound'a transfer edilen Belçikalı kaleci Simon Mignolet'in gelişinin ardından gözden düşmüştü.

2005 yazında Villarreal'den 6 Milyon Pound karşılığında Liverpool'a transfer olan Reina, 2009 Mart'ta İngiliz ekipteki 197. resmi müsabakasında gol yemeden bitirdiği maç sayısını 100'e çıkarmış ve bu başarıya ulaşan tarihteki en hızlı Liverpool kalecisi olmuştu.

Liverpool formasını toplam 395 resmi maçta terleten Reina, 2005 Şampiyonlar Ligi finali, 2006 FA Cup finali ve 2007 Şampiyonlar Ligi yarı finalinde penaltılarda yaptığı kahramanca kurtarışlarla hafızalarda yer edinmişti.

2004-2005 sezonunda da Villarreal'e karşı atılan 9 penaltının 7'sini kurtarmayı başaran İspanyol file bekçisi, önünde Casillas gibi dev bir kalecinin olması nedeniyle Milli takım formasını 33 defa giyebildi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Bayern'e Sakatlık Şoku! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement