Batmanlı Damacılar 3.'Lük Kupası Aldı - Son Dakika
Spor

Batmanlı Damacılar 3.'Lük Kupası Aldı

Batmanlı Damacılar 3.\'Lük Kupası Aldı

Bursa'da düzenlenen 14.Uluslar arası Türk Daması şampiyonası turnuvasında Batmanlı damacılar 3.'lük kupası aldı.

27.08.2013 14:55

Türkiye ve Arap ülkelerinden toplam 150 dama sporcusunun katıldığı turnuvalar 3 gün sürdü. Batman'dan turnuvaya katılan damacı Avni Karanfil rakiplerini tek tek yenerek 3.'lük kupasını almayı hak kazandı.

Yaklaşık bir yıl önce Batman'da kurulan Dama severler derneğin kupalarına yenisini eklediler.

Bursa da düzenlenen 14.Uluslar arası Türk Daması şampiyonası turnuvasına Batman Dama severler Derneğinden 5 kişilik bir ekip katıldı.

Turnuvaya katılan 5 kişiden Avni Karanfil 3.'lük kupasını kazanarak Batman'daki derneklerine koydu.

Avni Karanfil yaptığı açıklamada, Bursa Kemal Paşa ilçesinden düzenlenen 14.Uluslar arası Türk Daması şampiyonası turnuvasına katıldıklarını amaçlarının birincilikle dönmek olduğunu belirterek " hedefimiz Batman'a birincilik kupasına getirmekti. Ancak zorlu rakipler karşısında üçüncü olabildik.Bir dahaki yarışmalarda Türkiye ve Batman'a birincilik kupasını getirmek için çok çalışacağız" dedi.

Batman Dama severler Derneği Başkanı İsmet Koç, yaklaşık bir yıldır Dama Severler Derneğini kuruduklarını Batman ve çevre illerde düzenlenen bir çok dama turnuvasına katıldıklarını ifade ederek "bir çok kupa aldık.En son Bursa'da düzenlenen 14.Uluslar arası Türk Daması şampiyonası turnuvasında derneğimiz adına katılan Avni Karanfil'in aldığı 3.'lük kupası bizi sevindirdi. Umarız ki bir dahaki yarışmalarda birinciliği elde edeceğiz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Batmanlı Damacılar 3.'Lük Kupası Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement