Beşiktaş Başantrenörü: İlk Deplasman Galibiyetimizi Aldık - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Başantrenörü: İlk Deplasman Galibiyetimizi Aldık

Beşiktaş Başantrenörü: İlk Deplasman Galibiyetimizi Aldık

Mersin Büyükşehir Belediyesini 76-72 mağlup eden Beşiktaşın Başantrenörü Mehmet Can Öztürk, "İlk deplasman galibiyetimizi aldık." dedi.

23.11.2013 20:36  Güncelleme: 20:44

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 76-72 mağlup eden Beşiktaş'ın Başantrenörü Mehmet Can Öztürk, "İlk deplasman galibiyetimizi aldık" dedi.

Öztürk, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, aldıkları galibiyeten dolayı oyuncularını kutladı.

Sezon başından buyana sakatlıkl nedeniyle oyuncuların tamamıyla idman yapamadıklarını ifade eden Öztürk, "İlk defa bu maç öncesi takımın tamamıyla idman yapabildik. Oyuncularım gereken özveriyi göstererek hafta içi Mersin Büyükşehir Belediyesi maçına iyi hazırlandı. İlk deplasman galibiyetimizi aldık. İnşallah bundan sonra daha iyi oynayıp, daha çok galibiyet alırız. Üst sıralara tırmanmak istiyoruz" diye konuştu.

-Mersin cephesi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu ise Beşiktaş'ın bulduğu sayılarla maça iyi başlangıç yaptığını söyledi.

Beşiktaş'ı durdurmakta güçlük çektiklerini belirten Yıldızoğlu, şunları kaydetti:

"İlk periyottaki büyük farkı kapatmak bizim için zor oldu. Bu farkı kapatmak için ataklar yaptık, geri dönerken de toparlanamadık. Rakibin ilk periyottaki içeriden oyununa çözüm üretemedik. İşlerin bizim için çok yolunda gittiği söylenemez. Buradan bir çıkış yolu bulmamız lazım. En kolay çıkış yolu da savunmadaki direnci artırıp, biraz daha akıcı hale gelmek."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaş Başantrenörü: İlk Deplasman Galibiyetimizi Aldık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement