Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Basketbolda Maçın Ardından

Basketbolda Maçın Ardından

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 3. haftasında konuk ettiği Fenerbahçe'ye 74-59 yenilen Canik Belediyespor'un yardımcı antrenörü Uğur Özden, "Çok yakında başantrenörümüz Erdal Yeğin ile iyi bir takım olduğumuzu herkese ispat edeceğiz.

06.11.2016 18:41

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 3. haftasında konuk ettiği Fenerbahçe'ye 74-59 yenilen Canik Belediyespor'un yardımcı antrenörü Uğur Özden, "Çok yakında başantrenörümüz Erdal Yeğin ile iyi bir takım olduğumuzu herkese ispat edeceğiz." dedi.

Özden, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Mehmet Can Öztürk'ün geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitirmesinin ardından boşalan başantrenörlük görevine Erdal Yeğin'in getirildiğini hatırlatarak, "Zor bir dönemden geçtiğimizi biliyorsunuz. Yeni bir başantrenörümüz var. Bu maça hazır olamayacağını düşündüğü için bize olan saygısından çıkmadı. Bu takımın hep iyi olduğunu söylüyorum. Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarıyla iyi bir takım olduğumuzu görmeye başladık. Çok yakında başantrenörümüz Erdal Yeğin ile iyi bir takım olduğumuzu herkese ispat edeceğiz." diye konuştu.

Fenerbahçe cephesi

Fenerbahçe Başantrenörü George Dikeoulakos ise Öztürk'ün yaşamını yitirmesinin ardından ilk defa Samsun'a geldiğini ifade ederek Canik Belediyespor ailesine başsağlığı diledi.

Oyuncularının özellikle üçüncü çeyrekte organize olamadığını aktaran Dikeoulakos, "Geçtiğimiz sezon da burada benzer bir düşük konsantrasyonlu maç oynamış, kaybetmiş ve buradan çıkardığımız dersle şampiyon olmuştuk. Maçın son çeyreğinde kaliteli bir oyun sahaya koyduk. Çok mücadele ettik ve farklı kazandık. Açık söyleyeyim, maçtaki sayı farkı oynadığımız basketbolun karşılığı değildi." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement