Başkan Cengiz Özkan Güven Tazeledi - Son Dakika
Spor

Başkan Cengiz Özkan Güven Tazeledi

Başkan Cengiz Özkan Güven Tazeledi

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde geçtiğimiz günlerde olağanüstü kongre kararı alan Bozüyükspor, kongresini tamamlayarak yeni yönetim kurulunu oluşturdu.

16.07.2013 15:46

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde geçtiğimiz günlerde olağanüstü kongre kararı alan Bozüyükspor, kongresini tamamlayarak yeni yönetim kurulunu oluşturdu. Tek listenin yer aldığı kongrede Cengiz Özkan güvenoyu alarak yeniden Bozüyükspor Başkanlığına seçildi. Kongrede ayrıca Bozüyükspor'un şirket olması ve yönetim kurulunun 19 kişiden 11 kişiye düşürülmesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Kongre, çoğunluğun sağlanması ve divanın oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Ardından faaliyet raporu, denetleme kurulu raporu ve tahmini bütçe okunarak ibrası yapıldı. Sonrasında seçime geçildi. Cengiz Özkan'ın tek aday olduğu kongrede yönetim ve denetim kurulu listesi oy birliği ile kabul edildi.

Seçim sonrası konuşan Cengiz Özkan, "13 aydır görev yapıyorum ben Bozüyük'te kimseden toplam 50 bin TL yardım alamadım. Bozüyükspor, yönetimimizdeki 4-5 arkadaşımızın üzerinde gidiyor. Ama yine de umutluyuz. Bu zor günlerimiz de geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Hep birlikte Bozüyükspor'a sahip çıkacak bu zor günleri atlatacak ve Bozüyükspor'u daha iyi yerlere taşıyacağız" dedi.

Bozüyükspor'un Terakki caddesindeki binası ile ilgili bir soru üzerine Özkan, "Orayı federasyona bildirdik. En kısa sürede tamamlayıp kullanıma açacağız. Bize de az da olsa bir miktar kaynak olur" şeklinde konuştu.

Yapılan kongre sonucunda Bozüyükspor Yönetim Kurulu Cengiz Özkan, Selami Soydan, Behzat Yetişkin, İbrahim Yerlikaya, Yalın Zeybek, İlhami Seraslan, Doğuş Hilmi Üneral, Mustafa Arda, Emirhan Yılmaz, Ramazan Akalın ve Mehmet Biber'den oluştu. Denetim Kurulu üyeleri ise Bayram Temel, İslam Çırak ve Mehmet Varlık'tan oluştu. Cengiz Özkan'ın başkanlığında yönetim kurulu üyelerinin önümüzd ki günlerde bir araya gelerek görev dağılımını gerçekleştirecekleri belirtildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başkan Cengiz Özkan Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement