Başakşehir'in yıldızları Beşiktaş'ta oynamak için Avcı'dan haber bekliyor! - Son Dakika
Spor

Başakşehir'in yıldızları Beşiktaş'ta oynamak için Avcı'dan haber bekliyor!

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Medipol Başakşehir'den öğrencileri Edin Visca, Riad Bajic, Mahmut Tekdemir ve Gael Clichy, Beşiktaş'ta forma giymek istiyor.

08.06.2019 15:48  Güncelleme: 15:47

Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'ın başına geçmesinden sonra gözler Medipol Başakşehirli oyunculara çevrilmişti. Tecrübeli çalıştırıcının, öğrencilerinden bazılarını Beşiktaş'a getirmek istediği biliniyor. Ancak Avcı'dan çağrı bekleyen isimlerin sayısı bir hayli fazla. Visca, Bajic, Elia, Mahmut Tekdemir, Clichy ve Epureanu siyah-beyazlı formayı giymek için can atıyor. En çok merak edilen isim ise Visca.

YÖNETİM EPUREANU'YA SICAK BAKMIYOR

Avcı'nın yanı sıra yönetim de Boşnak asıllı yıldızın transferini çok istiyor. Ancak bütçenin düşürülecek olması ve Visca'nın görev yapacağı bölgede yüksek maliyetli Jeremain Lens'in bulunması transferi zorlaştırıyor. Visca için Başakşehir'e Lens'in takas olarak teklif edilmesi de yönetimin gündeminde. Stoper için ise Abdullah Hoca'nın istediği Epureanu'ya ise yönetim sıcak bakmıyor.

MİRİN VE ROCO YOLCU

Fikret Orman ve ekibinin yabancı sınırını düşünerek Ömer Toprak'ı getirmek istediği biliniyor. Ayrıca yabancı fazlalığı sebebiyle aynı bölgede görev yapan Mirin ve Roco'dan biri de mutlaka gönderilecek. Visca'dan sonra Beşiktaş'a en yakın isimlerden biri de Mahmut Tekdemir. Yerli olması da 30 yaşındaki oyuncuyu cazip kılıyor.

BAJİC KULÜBEYE

Sol bek için de ülkesine dönecek olan Adriano'nun yerine Gael Clichy'nin ismi gündemde. Ayrıca kulübede de güçlü bir santrfor isteyen Avcı'nın, bonservisi Udinese'de olan Bajic'i önerdiği öğrenildi. Temmuz ayındaki kamptan önce transferi büyük oranda bitirmek isteyen yönetimin, önümüzdeki günlerde Başakşehirli yöneticilerle bir araya gelmesi bekleniyor.

(Türkiye Gazetesi)

Başakşehir\'in yıldızları Beşiktaş\'ta oynamak için Avcı\'dan haber bekliyor!

Son Dakika Spor Başakşehir'in yıldızları Beşiktaş'ta oynamak için Avcı'dan haber bekliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • bjk: viscA ve ellia gelsin Q7 ve lens gitsin 2 1 Yanıtla
  • GS 1905: Takımın adını da Başaktaş koyun bari :) 0 2 Yanıtla
    Xxx: Niye siz ts yi komple transfer ederken adınızı trabsaray yaptiniz mi 0 0 Galatasaraylım: Başakbahçe veya Fenerşehir çok daha uyuyuor 0 0
  • Jsnsm: O zaman tekbiiirrr 1 0 Yanıtla
  • Andy: Demek ki seneye de Beşiktaşspor formasıyla Galatasaray şampiyonluğu görmek istiyorlar. 0 1 Yanıtla
  • Furkan: CLichy sol bek için iyi olur caner olmaması lazım yedek olur bu takımda sol bekte caneri kesicek biri lazım caner alternatif önde oynayacak bir isimdir visca zaten en önemlisi nokta atışı olur keşke gelde ama zor mahmutta isterim dorukhanla bugün çok iyidiler tecrübe ve genç kombinasyonu iyi ikil ortaya çıkardı zaten istiyordum bugün bu ikiliyi görünce daha çol istedim bajicte yedek için iyi olır alternatif olarak değerlendirebilir tabi hepsi gelemez mümkün değil ama en azından bir ikisi gelse çok iyi olur başaktan bir iki böyle isim almak lazım ligi bilen tanıyan avcı ile çalışmış isimler hiç uyum sorunu olmaz şehir aynı hoca aynı sonuçta eperanu ise sakatlıktan dolayı yönetim istememiş olabilir yoksa ligin en iyi stoperi bence başak dağılması parçalanması eperanu sakatlığından sonda oldu 0 0 Yanıtla
  • Hh: Renkler farklı zihniyet aynı kuşbeyinliler topluluğu şampiyon yine cimbom 0 0 Yanıtla
  • MALATYALI DELİ: VALLA ÇOK İYİ OLUR. 0 0 Yanıtla
  • ts: hakemle masa başı şampiyon yine ges spor 0 0 Yanıtla

Advertisement