Başakşehir'in yeni transferi Piatek'in gol şarkısı taraftarlar tarafından belirlenecek - Son Dakika
Spor

Başakşehir'in yeni transferi Piatek'in gol şarkısı taraftarlar tarafından belirlenecek

Başakşehir\'in yeni transferi Piatek\'in gol şarkısı taraftarlar tarafından belirlenecek

Başakşehir'in Polonyalı golcüsü Krzysztof Piatek'in bu sezon atacağı ilk golünden sonra çalınacak şarkı, taraftarlar tarafından belirlenecek. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Fan Token sahipleri, Socios.com uygulaması üzerinden yapılan oylamada Piatek'in gol şarkısını seçecek. Oylamada en çok oy alan şarkı, golcünün golünden sonra stadyumda çalınacak ve tribünleri coşturacak. Taraftarlar ayrıca uygulama üzerinden takımlarının kararlarında söz hakkı sahibi olacak ve özel hediyeler kazanma fırsatı elde edecekler.

10.08.2023 11:55

Süper Lig ekibi Başakşehir'in kadrosuna kattığı Polonyalı golcü Krzysztof Piatek, bu sezon Trendyol Süper Lig'de atacağı ilk golünden sonra çalınacak şarkıyı taraftar belirleyecek.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Fan Token sahipleri, taraftar etkileşim ve ödüllendirme platformu Socios.com uygulaması üzerinden yapılan oylamada Piatek'in gol şarkısını seçecek. Polonyalı oyuncunun talebi üzerine 3 şarkının yarıştığı oylamada, Yng lvcas - la bebe, Justin Bieber - Ghost, Maluma - Sobrio şarkılarından en çok oy alan şarkı, golcünün bu sezon atacağı ilk golün ardından stadyumda çalınarak tribünleri coşturacak. Taraftar platformu üzerinden yapılacak oylamada son sözü ise taraftarlar söyleyecek. Uygulamayı indirerek desteklediği takımın kararlarında söz hakkı sahibi olan taraftarlar, yeni sezonda özel hediyeler ve deneyimler kazanma fırsatı elde edecekler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Başakşehir'in yeni transferi Piatek'in gol şarkısı taraftarlar tarafından belirlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement