Barton: Ibrahimovic Ballon D'or'u Hak Etmiyor - Son Dakika
Spor

Barton: Ibrahimovic Ballon D'or'u Hak Etmiyor

Barton: Ibrahimovic Ballon D\'or\'u Hak Etmiyor

İngiliz oyuncu Joey Bardon, Ibrahimovic'in Ballon d'OR'u hak etmediğini söylerken, Neymar'ın da Messi ve Ronaldo ile aynı seviyede olmadığını belirtti.

30.10.2013 21:15

QPR'nin orta saha oyuncusu Joey Barton, Zlatan Ibrahimovic'in Ballon d'Or 2013'ü hak etmediğini düşünüyor.

RMC'ye açıklamalarda bulunan Barton, İsveçli oyuncu ile ilgili, "Hayır, O, Ballon d'Or'u hat etmiyor. O dünyadaki en iyi oyuncu değil." şeklinde konuştu.

Futbolda Ibrahimovic gibi oyunculara ihtiyacı olduğunu da itiraf eden 31 yaşındaki oyuncu, "Zlatan ile bir problemim yok. O iyi bir oyuncu ve ilginç bir kişiliğe sahip. Çok iyi bir golcü. Hikayesi dikkat çekiyor ve futbolun onun gibi oyunculara ihtiyacı var." sözlerini kullandı.

İngiliz oyuncu, Neymar'ın hala Ronaldo ve Messi ile aynı seviyede olmadığını, "Yavaş yavaş Neymar ile ilgili fikrimi değiştiriyorum ama tamamen değil. O Messi ve Ronaldo ile kıyaslanıyor ama o seviyede bir oyuncu değil." ifadeleri ile dile getirdi.

Barton geçtiğimiz sezon Fransa kulübü Marsilya'da kiralık olarak forma giymişti.

Kiralık gitmesinden bahseden Marsilya'nın eski oyuncusu, "Geçen sezonki durum gerçekten zordu. İki yıl daha QPR ile sözleşmem vardı. Bu finansal bir problemdi. Bu kulübe ilk geldiğimde beni gerçekten istediklerini hissediyordum. Ama geçen yaz aynı şeyleri hissedemedim. Artık bu şehirdeki insanları ve hayranları sevdiğim kadar sevildiğimi hissetmedim." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Barton son olarak da Marsilya'ya gitmekten mutlu olacağını, "Kesinlikle pişmanlığım var. Hala OM maçlarını izliyorum ve eğer tekrar oraya dönsem bundan çok memnun olacağımı düşünüyorum." sözleri ile ifade etti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Barton: Ibrahimovic Ballon D'or'u Hak Etmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement