Barış Hersek'in 3. Kupa Gururu - Son Dakika
Spor

Barış Hersek'in 3. Kupa Gururu

Barış Hersek\'in 3. Kupa Gururu

Daha önce Anadolu Efes ve Beşiktaş'la Türkiye Kupası'nı kazanma başarısı gösteren Barış Hersek, Pınar Karşıyaka ile 3. kez mutlu sona ulaştı Barış Hersek: "Türkiye Kupası'nı almak çok önemliydi"

14.02.2014 12:10

ALİ KORKMAZ - Pınar Karşıyaka ile kazandığı Türkiye Kupası ile kariyerinde 3. Türkiye Kupası'nı kaldıran Barış Hersek, kupayı kazanmalarının çok önemli olduğunu söyledi.

Barış Hersek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası'ndaki 8'li final ilk maçında uzatmaya gittikleri Türk Telekom maçında yıpranmalarına rağmen müsabakayı galip tamamladıklarını, Fenerbahçe Ülker karşısında da baştan sona üstün götürdükleri maçı kazandıklarını söyledi.

Final maçını çok zor geçtiğini kaydeden Barış Hersek, şöyle konuştu:

"Final maçında zorlanmamıza rağmen kazanmayı bildik. Türkiye Kupası'nı almak çok önemliydi. Karşıyaka tarihinde bir ilki başardık. Sezon geneline baktığımızda takımların iniş çıkışları olabilir. Biz iyi bir ivme yakaladık. Bundan sonra daha da iyi olacağız."

Barış Hersek, Karşıyaka taraftarının her zaman ayrı bir yerinin olduğunu belirterek, "Ankara'daki finalde bile bizi yalnız bırakmadılar. Karşıyaka Arena'da her zaman bize destek veriyorlar, onların desteği bizi çok mutlu ediyor" dedi.

Anadolu Efes'le başladığı basketbol kariyerinde Darüşşafaka, Banvit, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Beşiktaş formaları giyen 26 yaşındaki Barış Hersek, sezon başında transfer olduğu Pınar Karşıyaka'da başarılı bir sezon geçiriyor. Daha önce Anadolu Efes ve Beşiktaş'la Türkiye Kupası'nı kaldıran Barış Hersek, bu yıl da Pınar Karşıyaka ile bu başarıyı yakaladı.

Bu sezon ligde 7,3 sayı ve 3,4 ribaund ortalamaları yakalayan Barış Hersek Spor Toto Türkiye Kupası'nda ise 11,17 sayı ve 6 ribaundla oynadı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Barış Hersek'in 3. Kupa Gururu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement