Bando Es Es, Eskişehirspor tribünlerine renk katıyor - Son Dakika
Spor

Bando Es Es, Eskişehirspor tribünlerine renk katıyor

Bando Es Es, Eskişehirspor tribünlerine renk katıyor

Eskişehirspor tribünlerinde müzik grubu olan Bando Es Es, Eskişehir Tanıtım Grubu tarafından düzenlenen törende 'spor' dalında ödül kazandı. Gönüllülük esasıyla kurulan grup, her iç saha maçında takıma destek veriyor ve taraftarları coşturuyor.

21.11.2023 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor tribünlerine renk katan müzik grubu 'Bando Es Es', Eskişehir Tanıtım Grubu'nun 13. yılı ve Cumhuriyet'in 100. yılına özel düzenlenen törende 'spor' dalında ödül kazandı.

Çeşitli meslek gruplarından taraftarların 2006 yılında gönüllülük esasıyla kurduğu Bando Es Es, Eskişehirspor'un iç saha maçlarında taraftarları coşturuyor. Kırmızı siyahlı takımın her iç saha maçında Eskişehir Yeni Stadyumu'nda kendilerine ayrılan bölümde bestelerini taraftarlara sunarak takıma destek olan Bando Es Es, Eskişehir Tanıtım Grubu (ETG) tarafından gerçekleştirilen Ödül Töreni'nde 'Spor' dalında ödüle layık görüldü. Bando Es Es'in sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan paylaşımda ise "Ödülümüzü efsane Valimiz sayın Kadir Çalışıcı'nın eliyle almaktan gurur duyduk" ifadelerine yer verildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bando Es Es, Eskişehirspor tribünlerine renk katıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement