Balıkesirspor'dan Süper Lig'e Hazırlık Açıklaması - Son Dakika
Spor

Balıkesirspor'dan Süper Lig'e Hazırlık Açıklaması

Balıkesirspor\'dan Süper Lig\'e Hazırlık Açıklaması

Süper Lig'in yeni ekibi Balıkesirspor, Temmuz ve Ağustos aylarında yapacağı yurt içi ve yurt dışı kampları ile Süper Lig'e hazırlanacak.

04.06.2014 10:17

Süper Lig'in yeni ekibi Balıkesirspor, Temmuz ve Ağustos aylarında yapacağı yurt içi ve yurt dışı kampları ile Süper Lig'e hazırlanacak.

Balıkesirspor, Süper Lig hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüpten yapılan açıklamada teknik kadro ile Süper Lig değerlendirmesinin yapıldığı ifade edilirken, kırmızı beyazlı ekibin kamp takvimi kamuoyu ile paylaşıldı. Basın Sözcüsü Cengiz Güneş tarafından yapılan açıklamada, "Takımımız, 7 Temmuz'da Balıkesirspor Kulüp Tesisleri'nde toplanarak 13 Temmuz'a kadar çalışmalarını sürdürecek. 14 Temmuz'u dinlenerek geçirecek olan takımımız, 15 Temmuz - 26 Temmuz tarihleri arasında Bolu Termal Otel'de 2. Etap çalışmaları için kampa girecek. 18 Temmuz ve 23 Temmuz tarihlerinde ise isimleri daha sonra belirlenecek olan iki ayrı takım ile hazırlık maçı oynayacak. 27-28-29 Temmuz tarihlerini izinli geçirecek olan kadromuz 30 Temmuz'da tekrardan Balıkesir'de toplanacak. 5 Ağustos'a kadar hazırlıklarını kendi tesislerimizde sürdürecek olan takımımız 6 Ağustos-17 Ağustos tarihleri arasında yeri daha sonra Teknik Heyet tarafından belirlenecek olan bir ülkede yurt dışı kampı geçirecek. 18-19 Ağustos tarihlerini izinli geçirecek olan takımımız 20 Ağustos'ta tekrardan tesislerimizde toplanarak Süper Lig hazırlıklarını kendi tesislerimizde sürdürecek" denildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Balıkesirspor'dan Süper Lig'e Hazırlık Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement