Bağlar Belediyespor Lige Galibiyetle Başladı - Son Dakika
Spor

Bağlar Belediyespor Lige Galibiyetle Başladı

Bağlar Belediyespor Lige Galibiyetle Başladı

Bağlar Belediyespor ligin ilk haftasında oynadığı Kayapınar Belediyespor'u 1- 0 mağlup ederek lige galibiyetle başladı.

15.10.2015 15:45

Diyarbakır Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Bağlar Belediyespor ligin ilk haftasında karşılaştığı Kayapınar Belediyespor'u 1-0 mağlup etti. Seyrantepe Spor Tesisleri'nde Kayapınar Belediyespor ile karşılaşan Bağlar Belediyespor rakibini yenmeyi başardı. Maç öncesi Ankara katliamında yaşamını yitiren yurttaşlar için saygı duruşu yapıldı.

Maça etkili başlayan Bağlar gençleri 2. dakikada Süleyman Akıncı'nın golüyle 1- 0 öne geçti. Çekişmeli geçen maçta kontrolü elde bırakmayan Bağlar Belediyespor skoru maç sonuna kadar koruyarak 3 puanın sahibi oldu.

'Hedef şampiyonluk yolumuza devam edeceğiz'

Zorlu Kayapınar Belediyepsor maçını almanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Bağlar Belediyespor Antrenörü Ekrem Üşen, rakiplerinin genç ve hızlı koşan bir takım olduğunu belirterek, "Rakibimizi tebrik ederiz, çok iyi mücadele ettiler. Kabullenmek gerekirse bizden üstün oynadılar ama biz kazanmayı bildik" dedi. Haftaya Silvan Belediyespor deplasmanına gideceklerini de sözlerine ekleyen Üşen, "Hedef şampiyonluk yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Bağlar Belediyespor Lige Galibiyetle Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement