Baba - Oğul Karşı Karşıya - Son Dakika
Spor

Baba - Oğul Karşı Karşıya

Baba - Oğul Karşı Karşıya

Liverpool menajeri Brendan Rodgers ile Oldham Athletic’te futbol oynayan oğlu Anton Rodgers, bugün kozlarını sahada paylaşacaklar.

05.01.2014 18:51

Liverpool, FA Cup'ta Oldham'la karşılaşıyor. Menajer Rodgers'ın oğlu ise Oldham futbolcusu. Maçtan önce The Guardian'ın davetiyle bir araya gelen ikili, bu ilginç eşleşme öncesi merak edilenleri anlattılar.

Rodgers üzgün ve tepkili

Soru: Öncelikle, kura çekildiğinde ne tepki verdiniz?

Brendan Rodgers: "Evimde maç izliyordum, telefonuma bakınca gördüm ki Oldham menajeri ve başkanından birer mesaj var. O an kurada onlarla eşleştiğimizi anladım. İnanılmaz bir şey, belki de hayat boyunca asla olmayacak bir şey."

Anton Rodgers: "Babama mesaj attım ama cevaplamadı. En başta inanamadım, çünkü doğru olamayacak kadar güzel bir şeydi."

BR: "Sonra oğluma dedim ki, geçen yıl Premier League'in en çok gol atan takımı biziz, Anfield adeta bizim kalemiz ve onu burada oynarken görmeyi dört gözle bekliyorum. Anton harika bir genç yetenek, Anfield'da oynamak ona yakışacak."

Chelsea altyapısından

Anton Rodgers, babasının Chelsea'de çalıştığı günlerde Chelsea altyapısına dahil olmuştu. 1993 doğumlu oyuncu, sonradan Brighton&Hove Albion'a geçti ve Exeter City'deki kiralık günlerinin ardından bu sezon başında League One ekiplerinden Oldham'a transfer oldu.

Forma değiştirmek yasak

Anton Rodgers, bu sezon takımı Oldham'ın formasını 6'sı ilk 11 olmak üzere 12 kez giydi. Son oynanan lig maçında da sahaya sonradan dahil olan oyuncunun bu akşam 5'te başlayacak olan Liverpool karşılaşmasına ilk 11'de çıkması bekleniyor.

Brendan Rodgers eşleşmeye inanamamıştı, zira yalnızca oğluyla karşı karşıya gelecek olması değil geçen sezonki anıları da aklına gelmiş olmalı. Oldham Athletic, geçen sezon FA Cup'ın dördüncü turunda Liverpool'la karşılaşmış ve güçlü rakibini 3-2 mağlup ederek tur atlamıştı.

Soru: Anton, baban kaybettiğinde nasıl biri oluyor?

AR: "Doğrusunu söylemek gerekirse fena sayılmaz. Menajerler hakkında bir sürü hikaye duyarsanız, yenilginin ardından dağılırlar ama babam bunu eve getirmemeye çalışır. Kaybeden herkes bundan etkilenir ama babam bunu eve yansıtmaz. Pazar günü ilk kez birbirimize karşı oynayacağız ve bu kez kaybedecek bir şey yok."

Soru: Brendan, Oldham'ın güçlü ve zayıf yanlarından bahseder misin?

BR: "En iyi oyuncularının 17 numaraları olduğunu söyleyebilirim(oğlu Anton'u kast ediyor). Ciddi olmak gerekirse, oyuncularımdan ona dikkat etmelerini isteyeceğim. Çünkü futbolun tanrıları bazen işin içine giriyor. Ama sadece bu değil, zira iyi bir oyuncu. Onu atlayamayız, çünkü o Anton."

Öte yandan Brendan Rodgers'ın oğlu Anton, geçen yıl bir dizi soruşturma geçirmiş ve mahkeme önünde aklanmıştı. Diğer birkaç Brighton&Hove Albion oyuncusuyla birlikte takımın kaldığı otelde 'röntgencilik' yaptıkları suçlamasıyla hakim karşısına çıkan futbolcuların masum olduğu anlaşıldı. Baba Rodgers bu dönemin hem oğlunun özel hayatı için, hem de kendi isminin korunması için zor geçtiğini ama nihayetinde atlattıklarını söylüyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Baba - Oğul Karşı Karşıya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement