Aziz Yıldırım Bu Hakem Kararlarına Çıldırdı! - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım Bu Hakem Kararlarına Çıldırdı!

Aziz Yıldırım Bu Hakem Kararlarına Çıldırdı!

Fenerbahçeli futbolcular ile yemekte bir araya gelen Aziz Yıldırım, net mesajlar verdi.

28.02.2014 07:22

Aziz Yıldırım dün “Evlatlarım” dediği futbolcularla bir araya geldi. Gençlerbirliği maçı öncesi baba ve evlatların konuşmasında işte şunlar konuşuldu:

Oyuncular: Hakemler canımızı çok yakıyor... Başkan: Size güveniyorum. Sahanın içinde kalın, yüreğinizi ortaya koyun. Saha dışında biz mücadele edeceğiz

Deplasmanlarda üst üste alınan 3 yenilginin ardından Elazığ’dan da bir puanla ayrılan Fenerbahçe, hafta başından bu yana eleştirilerin hedefindeki takımdı. Takipçileriyle puan farkının düşmesi ve oynanan futbol nedeniyle camia içinde çatlak sesler yükselirken, dün teknik heyet ve futbolcular, başkan Aziz Yıldırım’ın verdiği yemekte bir araya geldi. Faruk Ilgaz Tesisleri’ndeki yemekte ‘baba ve oğulları buluştu’ yorumları yapılırken; yönetim kanadı beklentileri, futbolcular da yaşadıklarını anlattı. Yıldırım’ın yanı sıra yöneticilerden Mahmut Uslu, Mithat Yenigün, Serdar Erkan, Metin Doğan, Selim Kosif, Yalçın Haker, Erhan Türkoğlu, Turan Şahin, Selim Sapan, Fenerbahçe CEO’su Hasan Hakkı Yılmaz, teknik direktör Ersun Yanal ile Emenike dışındaki tüm futbolcular katıldı.

"Şampiyon olacağız"

Futbolcular son haftalardaki hakem hatalarından şikayet ederken, “Canımızı yakıyorlar. Verilen kararlara anlam veremiyoruz. Hakemler artık gözünün önünde olan biteni iyi değerlendiremiyor” dedi. Başkan Yıldırım da şunları söyledi: “Size güveniyorum ve inanıyorum. Daha önce olduğu gibi yine saha içinde kalın, yüreğinizi ortaya koyun. Saha dışında gerekeni mücadeleyi yapıyoruz. Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum. Hak ettiğiniz kupayı sezon sonunda kaldıracaksınız” sözlerini sarfetti. Öte yandan Emre Belözoğlu ile Aziz Yıldırım’ın özel bir görüşme yaptığı öğrenildi.

İşte Yıldırım’ı çıldırtan kararlar

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın beraberindeki 3 yönetici ile önceki gün federasyona yaptığı çıkarmada hakem hatalarından şikayet ettiği belirtilmişti. Yıldırım’ın, Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören’le yaptığı görüşmede şu 7 kararı dile getirdiği öğrenildi:

1- Erciyes maçında Sow gole giderken, rakip, futbolcumuzu diz kapağını tekme atarak durdurdu.

2- Kadıköy’deki Beşiktaş derbisinin ilk yarısında Emenike ceza sahası içinde düşürüldü. Pozisyona ‘devam’ dendi.

3- Yine Beşiktaş maçında Kuyt’ın attığı gol kaleciye faul gerekçesiyle sayılmadı.

4- Elazığ maçında Cristian ayağa kalkmaya çalışıyordu. Ancak kırmızıyla cezalandırıldı.

5- Elazığ karşılaşmasının son dakikalarında Emenike’ye ceza sahasında yapılan faul görülmedi.

6- Sivaslı oyuncunun eline çarpan top görmezden gelindi. Pozisyon çizgi hakeminin önündeydi.

7- Egemen kırmızı kart görmeden önce Sivaslı oyuncuya dokunmamasına rağmen sarı gördü. Küfür etmedi. Vücudu temas etti diye kırmızı gördü.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım Bu Hakem Kararlarına Çıldırdı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement