Aydınspor 1923'den Göztepe'ye Ziyaret - Son Dakika
Spor

Aydınspor 1923'den Göztepe'ye Ziyaret

Aydınspor 1923\'den Göztepe\'ye Ziyaret

Aydınspor 1923 Başkanı Sayın Şahin Kaya, Göztepe Spor Kulübü’ne gelerek Başkan Mehmet Sepil ve Başkan Vekili Talat Papatya’yı ziyaret etti.

10.07.2014 16:40

Aydın spor 1923 Başkanı Sayın Şahin Kaya, Göztepe Spor Kulübü'ne gelerek Başkan Mehmet Sepil ve Başkan Vekili Talat Papatya'yı ziyaret etti.

Aydınspor 1923 Başkanı Şahin Kaya ve yöneticilerin nazik ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, "Sporun doğasında var olan dostluk, kardeşlik olgusunu geliştirmek biz spor kulüpleri başkanları ve yöneticilerinin en önemli görevlerinden biridir. Tüm çalışmalarımızı fair-play ruhunu ilke edinerek, kulüplerle iyi ilişkiler kurarak sürdüreceğiz. Tüm camiam adında Aydınspor 1923'e bu ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyor, 2014-2015 sezonunda başarılar diliyorum" dedi.

Aydınspor 1923 Başkan Yardımcısı Süha Bayırlı, Basın Sorumlusu Yüksel Macaroğlu, Sportif Direktör Ümit Turmuş ve Mesut Toros'la birlikte Göztepe'yi ziyaret eden Aydınspor 1923 Başkanı Şahin Kaya ise, "Öncelikle Sayın Başkan Mehmet Sepil'e yeni görevinde başarılar diliyorum. İki Ege kulübü olarak bundan sonra dostluğumuzu güçlendirmek adına ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Tek arzumuz iki kulübümüzün de başarılı sezon geçirmesidir" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Aydınspor 1923'den Göztepe'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement