İskoçya Federasyonu Premier Ligi tescil etti, Celtic şampiyon oldu - Son Dakika
Spor

İskoçya Federasyonu Premier Ligi tescil etti, Celtic şampiyon oldu

İskoçya Futbol Federasyonu, koronavirüs nedeniyle Premier Ligi tescil etti ve lider Glasgow Celtic bitime 3 hafta kala şampiyon oldu. Son sıradaki Hearts ise bir alt ligin yolunu tuttu.

18.05.2020 15:27  Güncelleme: 15:38

İskoçya Futbol Federasyonu, Premier Ligi sona erdirdi ve lider Celtic'i şampiyon ilan etti. Lig sonuncusu Hearts ise küme düştü.

İskoçya Futbol Federasyonu, ertelenen liglerin durumuyla ilgili olarak Premier Lig ekipleriyle toplantı düzenledi. Toplantıda alınan karar sonrasında İskoçya Premier Ligi sonlandırıldı.

Ligdeki son puan durumları dikkate alınırken, Celtic 80 puanla şampiyonluğa ulaşan takım oldu. Celtic, ligin bitimine 3 hafta kala en yakın rakibi Rangers'tan 1 maçı fazla şekilde 13 puan öndeydi.

HEARTS KÜME DÜŞTÜ

Öte yandan 23 puanla son sırada yer alan Hearts ise küme düştü. Puan tablosunda Hearts'in üstünde 27 puanla Hamilton takımı bulunuyordu.

İskoçya Federasyonu Premier Ligi tescil etti, Celtic şampiyon oldu

Son Dakika Spor İskoçya Federasyonu Premier Ligi tescil etti, Celtic şampiyon oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Şükrü abi : Türkiye de FB olsun şampiiyon yazık çok istiyorlardı çok ağladılar biraz vicdan yahu 14 17 Yanıtla
    Abi şükrü : Şüko Fener çok ağlatmışki hala kuyruk acısı sızlatiyor :D 0 0
  • NT: Bitime 3 hafta kala Celtic en yakın rakibine 11 puan fark etmış yani ligler ertelenmeden önce zaten şampiyonluğunu ilan etmiş. Hukuken bu şampiyonluğa hiç kimse itiraz edemez. Türkiye nin durumu buna benzemiyor. 4 takımında şampiyon olma ihtimali çok yüksek. Kimse masa başında şampiyonluk beklemesin. 21 6 Yanıtla
    Kılıc: Tamam başkanım sen ne dersen o ha 2 6 Bordo mavi: Masa basi şampiyonluk isteyen yok bize her yer Trabzon ama su an birinci sirada üç küçüklerden biri olsaydi durum cok farkli olurdu birbirimizi kandirmayalim ! 2 5 Kardeşş: Yolu olsaydı İnan denerlerdi ama maalesef büyükşehirler gitti... 3 0 Cihan: Yalnız atladığın bir konu var.. İskoçya Ligi'nde normal sezon bittikten sonra Şampiyonluk Grubu var.. Rangers'ın şansı ne kadar az olsa da hala şampiyonluk şansı vardı... 1 1 İZ: Araştırdım. Garantilememişler. 12 takım birbiri ile 3 defa toplam 33 maç yapıyor sonra sıralamaya göre iki gurupta 5 er maç daha oluyormuş. 0 0 gs : gs şampiyon olsaydı tescillenirdi fatih korana olmazdı 0 0
  • hakan: zaten bitmis oralarda puan olarak. burada ts, gs ve basaksehir esit sansa sahip 4 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement