Avcı: Daha da Başarılı Olacağız - Son Dakika
Spor

Avcı: Daha da Başarılı Olacağız

Avcı: Daha da Başarılı Olacağız

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da Kulüp Başkanı İhsan Avcı, yakaladıkları başarılı çizgiyi daha da ilerleteceklerini söyledi.

11.02.2015 20:58

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da Kulüp Başkanı İhsan Avcı, Ziraat Türkiye Kupası'nda ve ligde başarılı olduklarını dile getirdi.

Oynadığı son 7 maçta 4 galibiyet ve 3 beraberlik alan Büyükşehir Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nu 8 puanla üçüncü sırada tamamladı.

Eş başkan İhsan Avcı, yaptığı açıklamada, son haftalarda yakaladıkları çıkışı lig lideri Bandırmaspor deplasmanında da sürdürdüklerini söyledi. Son 4 lig maçında 2 galibiyet ve 2 beraberlik aldıklarını dile getiren Avcı, şöyle konuştu:

"Ziraat Türkiye Kupasını önemli sonuçlara imza atarak tamamladık. Aynı başarıyı ligde de sürdürüyoruz. Hedefimiz ligde başarılı olmaktır. İlk günden beri ligin daha önemli olduğunu söyledik. Son olarak deplasmanda lig lideri Bandırmaspor'dan 1 puan aldık. Yakaladığımız bu istikrarlı çıkışı devam ettirmek istiyoruz. Bu kenttin güzel insanlarına bir üst lige çıkma sevincini yaşatmak istiyoruz"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Avcı: Daha da Başarılı Olacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement