Atletizm Milli Takımı, 17. Akdeniz Oyunları'nda Madalya Hedefliyor - Son Dakika
Spor

Atletizm Milli Takımı, 17. Akdeniz Oyunları'nda Madalya Hedefliyor

Atletizm Milli Takımı, 17. Akdeniz Oyunları\'nda Madalya Hedefliyor

Atletizm Milli Takımı Antrenörü Kutlu: "17. Akdeniz Oyunları'na, ülkemizde yapılması nedeniyle daha çok önem verdik. Hedefimiz ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek madalyalar kazanmak"

19.06.2013 18:39

Atletizm Milli Takımı Antrenörü Ramazan Kutlu, 17. Akdeniz Oyunları'na Türkiye'de düzenlenmesi dolayısıyla daha fazla önem verdiklerini belirterek, "Hedefimiz ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek madalyalar kazanmak" dedi.

Kutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 17. Akdeniz Oyunları'nın hazırlıklarına Fas'ta başladıkları ve Edirne'de tamamladıklarını söyledi.

İngiltere'de düzenlenecek Avrupa Takımlar Şampiyonası Süper Lig Yarışması'na da katılacaklarını belirten Kutlu, "Orada ülkemizi en iyi şekilde temsil edip 24 Haziran'da 17. Akdeniz Oyunları'nın düzenleneceği Mersin'e geçeceğiz. 17. Akdeniz Oyunları'na kendi ülkemizde yapılması nedeniyle daha çok önem verdik. Hedefimiz ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek madalyalar kazanmak" diye konuştu.

Milli atlet Halil Akkaş da sezon başından beri çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini dile getirdi.

Akkaş, Akdeniz oyunları öncesi son provayı Avrupa Takımlar Şampiyonası Süper Lig Yarışması'nda yapacaklarını ifade ederek, yarışmada Türkiye'yi 3 bin metrede temsil edeceğini kaydetti.

Şampiyonada katılacağı yarışı kazanarak Akdeniz oyunlarına yüksek moralle gitmek istediğini belirten Akkaş, şöyle devam etti:

"Kaliteli sporculardan oluşan bir kadromuz var. İnanıyorum ki süper lig yarışmasında bu sene çok güzel işler başaracağım ve sonrasında Akdeniz oyunlarında 5 bin ve 10 bin metrede ülkeme çifte altın madalya kazandırıp büyük mutluluk yaşatacağım."

Türkiye'yi, 17. Akdeniz Oyunları'nda Bahar Doğan 10 bin metre, Levent Ateş de 800 metre yarışlarında temsil edecek. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Atletizm Milli Takımı, 17. Akdeniz Oyunları'nda Madalya Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement