Atletico Madrid Modaya Ayak Uydurdu: 7-0 - Son Dakika
Spor

Atletico Madrid Modaya Ayak Uydurdu: 7-0

Atletico Madrid Modaya Ayak Uydurdu: 7-0

Barcelona ve Real Madrid'in rakiplerini farklı mağlup ettiği haftada Atletico Madrid, Getafe karşısında gol oldu yağdı.

24.11.2013 01:00

La Liga'nın 14. hafta mücadelesinde geçtiğimiz hafta Villarreal ile 1-1 berabere kalan Atletico Madrid, Getafe'yi ağırladı.

Maçın başından sonuna kadar sahanın tek hakimi olan Atletico Madrid, gol perdesini 26. dakikada Raul Garcia ile açtı. Sağ taraftan kullanılan korner vuruşunda penaltı noktası üzerinde iyi yükselen İspanyol oyuncu, takımını 1-0 öne geçirdi. 37. dakikada topu kendi ağlarına gönderen Lopo, farkı ikiye çıkardı. 41. dakikada Valera ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kalırken, ilk devre Atletico Madrid'in 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi ekip, 49. dakikada farkı üçe çıkardı. Juanfran'ın ortasında pozisyonu iyi takip eden David Villa, fırsatçılığını konuşturarak durumu 3-0 yaptı. Vicente Calderon'da gol sağanağı duracak gibi değildi. 52. dakikada Tiago'nun ara pasında defansın arkasına sarkan Raul Garcia, kendisinin ikinci takımının ise dördüncü golünü kaydetti:4-0

ATLETİCO COŞTU BİR KERE!

57. dakikada bu sefer Filipe Luis'in ortasında penaltı noktası üzerinde gelişine vuran Garcia'nın şutu, direkten döndü. Rakibinin üzerine akın akın gelen Atletico Madrid, 69. dakikada Diego Costa ile farkı arttırmaya devam etti. Brezilya asıllı golcü, Gabi'nin ortasında topu ağlara göndererek farkı beşe çıkardı. 78. dakikada hızlı çıkan Madrid ekibi, rakip savunmayı dengesiz yakaladı. Adrian'ın taşıdığı topta David Villa, düzgün bir vuruşla kendisinin ikinci, takımının altıncı golüne imzasını attı. Kapanışı ise 90. dakikada Adrian Lopez yaptı. Uzatma dakikalarında takımının 7. golünü kaydeden İspanyol oyuncu, aynı zamanda maçın da skorunu tayin etti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Atletico Madrid Modaya Ayak Uydurdu: 7-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement