Ateş Hattındaki Sivas, Bursa'yı Geçebilecek Mi? - Son Dakika
Spor

Ateş Hattındaki Sivas, Bursa'yı Geçebilecek Mi?

Ateş Hattındaki Sivas, Bursa\'yı Geçebilecek Mi?

Spor Toto Süper Lig'de ateş hattındaki Sivasspor, evinde Bursaspor'u yenerek kötü gidişata dur demek istiyor.

21.03.2015 01:17

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor, evinde Bursaspor'u konuk ediyor.

Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçı hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

Medicana Sivasspor ile Bursaspor, ligde 20. kez karşı karşıya gelecek.

İki ekip arasında geride kalan 19 maçın 9'undan Medicana Sivasspor, 8'inden ise Bursaspor galibiyetle ayrıldı, 2 karşılaşma beraberlikle sona erdi. Kırmızı-beyazlılar, 9 galibiyetinden 6'sını Sivas'ta, 3'ünü ise deplasmanda elde etti. Bursa ekibi ise 8 galibiyetten 6'sını iç sahada, 2'sini deplasmanda kazandı. 19 maçta Medicana Sivasspor 32, Bursaspor ise 30 kez gol sevinci yaşadı.

İki takım arasında Sivas'ta yapılan maçlarda ev sahibi ekibin üstünlüğü dikkati çekiyor.

Sivas 4 Eylül Stadı'ndaki 9 maçtan 6'sını Medicana Sivasspor, 2'sini Bursaspor kazandı, 1 maç ise beraberlikle sona erdi. Sivas'ta yapılan maçlarda iki takım 33 kez fileleri havalandırdı. Medicana Sivasspor'un 21, Bursaspor'un 12 gol attığı karşılaşmalarda 3,66 gol ortalaması yakalandı.

Ligde son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla puan cetvelinde 15. sırada yer alan kırmızı-beyazlılar, Bursaspor karşısında çıkışa geçmek istiyor. Ligde son 4 maçında galibiyet yüzü görmeyen ve 3 mağlubiyet ve 1 beraberlikle 1 puan toplayan Medicana Sivasspor, Bursaspor maçını kazanarak ligin alt sıralarından uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor.

İlk 4'te yer alan ve Başakşehir ile Trabzon'un sadece bir puan önünde bulunan konuk ekip Bursaspor'da, sakatlıkları bulunan Cedric Bakambu, Bekir Yılmaz ve Fernando Belluschi Sivas'a karşı forma giyemeyecekler.

MUHTEMEL 11'LERSivasspor:Korcan, Cicinho, Manuel da Costa, Ziya, Ümit, Burhan, Hakan, Adem, Mehdi Taouil, Aatif Chahechouhe, John Utaka  Bursaspor: Harun Tekin, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Renato Civelli, Aziz Eraltay, Şamil, Holmen, Ozan Tufan, Volkan Şen, Josue, Fernandao

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ateş Hattındaki Sivas, Bursa'yı Geçebilecek Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement