Aslan, Avrupa'da Defans Avına Çıkıyor! - Son Dakika
Spor

Aslan, Avrupa'da Defans Avına Çıkıyor!

Aslan, Avrupa\'da Defans Avına Çıkıyor!

Galatasaray'ın başına geçen Mustafa Denizli takım savunmasının başarısız performansından rahatsız olduğunu yönetime bildirdi.

20.03.2016 18:00

Galatasaray'ın başına geçen Mustafa Denizli takım savunmasının başarısız performansından rahatsız olduğunu yönetime bildirdi. Sarı kırmızılı yöneticiler deneyimli hocanın isteği doğrultusunda defans avına çıktılar.

Mustafa Denizli, hem savunmanın sağında hem de stoper bölgesinde görev yapabilen 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu Alvaro Arbeloa'yu gözüne kestirdi.

UEFA ile finansal fair play konusunda sıkıntıları devam eden Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Arbeloa'ya sıcak bakıyor. Real Madrid forması giyen İspanyol futbolcunu sözleşmesi 30 Haziran 2016'da sona erecek.

Denayer'in kiralık sözleşmesi bittikten sonra takımda kalıp kalmayacağı henüz net değilken, Mustafa Denizli listenin şimdiden hazırlanmasını istedi.

Sezon sonunda Denayer'in Manchester City'ye geri dönmesi halinde sarı kırmızılılar, Sabri Sarıoğlu ve Tarık Çamdal'a kalacak.

Arbeloa'nın alternatifi de hazır

PSG forması giyen  Gregory Van Der Wiel, Galatasaraylı yöneticilerin Ocak ayındaki transfer listesinde yer alan bir diğer isim.

Sezon sonunu beklemeden Ocak ayında makul bir bonservis bedeli ile anlaşma sağlanırsa, Galatasaray genç oyuncunun transferini bitirecek. Aksi takdirde sezon sonu beklenecek.

1988 doğumlu olan Van der Wiel'in de sözleşmesi  Arbeloa gibi sezon sonunda bitecek.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Aslan, Avrupa'da Defans Avına Çıkıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement