Artık Kariyeri Bitti" - Son Dakika
Spor

Artık Kariyeri Bitti"

Artık Kariyeri Bitti"

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in tecrübeli orta saha oyuncusu Mathieu Flamini'nin Manchester United maçı kadrosuna alınmaması, kariyerinin sona erdiği yorumlarına neden oldu.

29.02.2016 15:30

SPORCOPE DIŞ HABERLER - İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in tecrübeli orta saha oyuncusu Mathieu Flamini'nin Manchester United maçı kadrosuna alınmaması, kariyerinin sona erdiği yorumlarına neden oldu.

Geçtiğimiz günlerde Barcelona ile oynanan Şampiyonlar Ligi'nde oyuna girdikten 47 saniye sonra topa bile değmeden penaltıya sebebiyet veren Fransız orta saha, taraftarları çileden çıkarmıştı.

Daha önce kulübün kendisine yeni bir sözleşme önermediğini belirten Flamini'nin, bu gelişmenin ardından Manchester maçının kadrosuna da alınmaması, yolların ayrılacağı şeklinde yorumlandı.

Manchester United maçının kadrosunda olmayan ve depaslamana da götürülmeyen Flamini'nin Londra'da kaldığı ve moralinin bir hayli bozuk olduğu öğrenildi.

Arsenal taraftarlarının birçoğu, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda teknik direktör Arsene Wenger'in verdiği kararın doğru olduğuna dikkat çekerken 31 yaşındaki Flamini'nin Arsenal kariyerinin sona erdiği görüşünde birleşildi.

2013 yılında Milan'dan 5 milyon euro'ya transfer edilen Fransız orta saha, Marsilya altyapısında yetiştikten sonra 2004'te Arsenal'e transfer olmuş ve 2008'de İtalyan devi Milan'ın yolunu tutmuştu.

Bu sezon Premier Lig'de 15 maça çıkan Flamini, Şampiyonlar Ligi'nde de 3 maçta forma giydi.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Artık Kariyeri Bitti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement