Arsene Wenger Türk Oyuncunun Peşinde - Son Dakika
Spor

Arsene Wenger Türk Oyuncunun Peşinde

Arsene Wenger Türk Oyuncunun Peşinde

Arsene Wenger'in ilgilendiği Türk oyuncu; Berkay Özcan! Arsenal'in, Stuttgart forması giyen Türk orta saha oyuncusu Berkay Özcan ile ilgilendiği ortaya çıktı.

15.03.2017 17:25

Arsene Wenger'in ilgilendiği Türk oyuncu; Berkay Özcan! Arsenal'in, Stuttgart forması giyen Türk orta saha oyuncusu Berkay Özcan ile ilgilendiği ortaya çıktı...



Premier League ekiplerinden Arsenal'i çalıştıran ve genç oyunculara verdiği önemle tanınan Arsene Wenger, 19 yaşındaki Berkay Özcan ile ilgileniyor.



İngiliz basınına konuşan Berkay Özcan'ın temsilcisi Barış Yükselen, Arsenal'in genç oyuncu ile ilgilendiğini ''Berkay birçok önemli takımın takibinde. Arsenal de bunların başında geliyor. Ancak şu an Stuttgart odaklandı ve sezonun bitmesini bekliyor'' ifadelerini kullandı.



Arsenal scout ekibinde bulunan Jurgen Kost da geçtiğimiz günlerde Almanya'da bir Türk oyuncuyu takip ettiklerini ''Almanya'da genç bir Türk oyuncuyu izliyoruz. 2-3 hafta önce bizzat izlemiştim'' sözleriyle dile getirmişti.



Bu sezon Bundesliga 2'de mücadele Stuttart'da forma giyen Berkay Özcan, 16 lig maçında 2 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi. 19 yaşında olan ve hem ileriye hem geriye dönük orta sahada görev yapabilen Berkay, son olarak Türkiye U 21 milli takımımızda da görev yaptı. Oyun tarzı olarak Arsenal'in yıldız ismi Mesut Özil'e de benzetilen genç oyuncuyu Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de yakından takip ediyor.



Kaynak: Sporx

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Arsene Wenger Türk Oyuncunun Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement