Arsenal Paraya Kıyacak! Şimdi de Götze... - Son Dakika
Spor

Arsenal Paraya Kıyacak! Şimdi de Götze...

Arsenal Paraya Kıyacak! Şimdi de Götze...

Premier Lig ekiplerinden Arsenal'da menajer Arsene Wenger, gelecek sezonun takımını oluştururken transfer rekorlarını da kırmaya hazırlanıyor.

11.03.2012 11:05

Premier Lig ekiplerinden Arsenal'da menajer Arsene Wenger, gelecek sezonun takımını oluştururken transfer rekorlarını da kırmaya hazırlanıyor. Fransız hocanın yaklaşık 35 milyon sterlini Lukas Podolski ve Mario Götze için elden çıkaracağı ifade edildi.

Daily Mail'de yer alan habere göre, 2009 yılında Zenit St. Petersburg'dan 15 milyon sterline transfer edilen Andrey Arshavin'in ardından büyük meblağlar harcayıp transfer yapmayan Londra ekibinde, kupasız geçen yıllar nedeniyle ve sağlanan mali karlılık sayesinde artık kesenin ağzını açması bekleniyor.

AMAÇ GÖTZE'Yİ ERKEN BİTİRMEK

Bundesliga'da geçen sezon şampiyonluk yaşayan bu sezon da liderlik koltuğunda oturan Borussia Dortmund'un 19 yaşındaki yıldız ismi Mario Götze'yi gözüne kestiren Arsene Wenger'in sezon öncesi, ara transfer dönemi de dahil olmak üzere ilgisini resmi ya da gayriresmi belli ettiği Alman oyuncu için yaklaşık 25 milyon sterlinlik bir teklif hazırladığı konuşuluyor. EURO2012 öncesinde bu transferi tamamlamak isteyen İngiliz kulübünün gözünü korkutan, Polonya ve Ukrayna'daki finallerde Almanya Milli Takımı forması giyecek olan Götze'nin göstereceği performans sayesinde piyasasını yükseltmesi...

YOLCULAR DA BELLİ

Londra devinin büyük ölçüde anlaştığı bir başka Alman Lukas Podolski'nin yanısıra Robin van Persie'nin takımda kalması, Alex Song'un ayrılma ihtimaline karşın Rennes'in orta sahası Yann M'Vila ile temas halinde olunması da transfer gündeminin diğer unsurları olarak göze çarpıyor.

Bu arada Arsenal'da Zenit'e kiralanan Arshavin'in dışında Nicklas Bendtner, Carlos Vela, Denilson, Sebastian Squilacci, Marouane Chamakh ve Park Chu-Young'un takımdan gönderilmesi düşünülüyor.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Arsenal Paraya Kıyacak! Şimdi de Götze... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement