Arsenal'den Mükemmel Geri Dönüş - Son Dakika
Spor

Arsenal'den Mükemmel Geri Dönüş

Arsenal\'den Mükemmel Geri Dönüş

Son üç lig maçında galibiyet alamayan Arsenal, West Ham deplasmanında geri düşmesine karşın galip gelmeyi başardı.

26.12.2013 21:46

Chelsea'ye tek gol yetti

İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci devresi, şok bir golle başladı. Ani West Ham akınında ceza yayı üzerinde boş kalan Kevin Nolan'ın düzgün ve sert şutu kaleci Szczesny'den dönüp Carlton Cole'ün önüne düştü ve Arsenal ağlarıyla buluştu.

Geri düşen Arsenal, maçın kalan bölümünde oyunu rakip sahaya yıktı. Ancak bu sırada West Ham birden fazla önemli pozisyonu harcayıp skoru artırma fırsatını ıskalayınca, konuk ekibin baskısı arttı. Kalabalık savunmaya karşı çok adamla hücum ettiler ve çok iyi bir maç çıkaran kaleci Adrian'ı hataya zorlayıp beraberlik golünü buldular.

Jack Wilshere'ın cezası nedeniyle oynayamadığı, Aaron Ramsey'nin de maç 0-0'ken sakatlanarak sahayı terk ettiği bir günde sahneye Theo Walcott çıktı. Beraberlik golünün ardından bu kez alışık olunmadık şekilde bir kafa golü atan İngiliz oyuncu, diğer hücum elemanları gibi verimsiz göründüğü bir günde maçın kahramanı olmayı başardı.

Skoru tayin eden gol ise (1-3) uzun süredir formasından uzak kalan Lukas Podolski'den gelirken, Alman forvet oyuncusu Walcott'ın ikinci golünün de asistini yapmıştı.

Bir süredir düşüşteki Arsenal, böylelikle puanını 39'a çıkarırken bu akşam Liverpool'un kazanamaması halinde Boxing Day'i lider kapatacak. West Ham United ise bu skorla düşme hattında bir sıra daha geriledi ve 19. sıraya düştü.

West Ham United – Arsenal maçının detayları için tıklayın…

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Arsenal'den Mükemmel Geri Dönüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement