Arjantin Kupaya Hazır: 2-0 - Son Dakika
Spor

Arjantin Kupaya Hazır: 2-0

Arjantin Kupaya Hazır: 2-0

Dünya Kupası için son hazırlıklarını yapan Arjantin, Slovenya karşısında zorlanmadı.

08.06.2014 00:00

Maçın ilk yarısında oldukça baskılı ve etkili oynayan Arjantin maçın henüz 12. dakikadasında Ricardo Alvarez #39;in ceza sahası dışından çektiği sert şutun fileler ile buluşmasıyla 1-0 öne geçti.

Ancak bu golden sadece iki dakika sonra Lucas Biglia sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı ve yerini Hugo Campagnaro #39;ya bıraktı. 33. dakikada kale ağzında Marcos Rojo #39;nun şutunu kaleci kurtarırken 44. dakikada da Agüero uygun fırsatta topu soldan auta gönderdi. İlk yarı bu sonuçla sona erdi.

İlk yarının en etkili ismi olan ve bolca gol pozisyonuna giren Ricardo Alvarez yerini 57. dakikada Angel Di Maria #39;ya bırakırken Messi de Ezequiel Lavezzi #39;nin yerine oyuna dahil oldu.

Değişikliklerin hemen ardından Novakovic ile maçtaki tek ciddi şansını yakalayan Slovenya bu fırsatı değerlendiremedi.

Arjantin #39;in baskılı oyunu ikinci yarıda da devam etti.

Lionel Messi, oyuna girdiğini oynadığı futbolla oldukça hissettirdi. Barcelonalı forvet, maçın 76. dakikasında sahneye çıktı ve Sergio Agüero #39;nun kafayla indirdiği topu altıpasın hemen dışından kaleye nişanlayarak farkı 2 #39;ye çıkaran golü attı.

Maçın geri kalanında da skor değişmedi. Arjantin son oynadığı hazırlık maçını kazanarak, Dünya Kupası öncesinde hazır bir görüntü çizdi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Arjantin Kupaya Hazır: 2-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement